Ξεκίνησε το 2ο Φεστιβάλ Τοπικών Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων στην παραλία Μαραθώνα

Την Τρίτη 3 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του 2ου Φεστιβάλ Τοπικών Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων στην παραλία του Μαραθώνα, παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας, Πολιτικής Προστασίας και Πολιτισμού κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 8 Αυγούστου με ώρες λειτουργίας 19.00-24.00.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων βραβεύτηκε ο Αγροτικός Σύλλογος Μαραθώνα στο πρόσωπο του Προέδρου του κ. Αλέκου Βάρσου, παρουσία του Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Μάμαλη, για την τεράστια προσφορά του στον πρωτογενή τομέα.  

Με εισήγηση του Δημάρχου κ. Στέργιου Τσίρκα το μέρος της εκδήλωσης με τους παραδοσιακούς χορούς των συλλόγων Γυναικών  Μαραθώνα και Γραμματικού αναβλήθηκε, σε ένδειξη συμπαράστασης των πληττόμενων από τις πυρκαγιές συμπολιτών μας. Το Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα  που έχουν επιμεληθεί οι παραπάνω σύλλογοι μεταφέρεται για την Κυριακή 8 Αυγούστου, στις 21:00.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ θα συγκεντρώνονται και πάλι τρόφιμα στο περίπτερο του Δήμου για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και την ενίσχυση των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 

Επιπλέον, θα  πραγματοποιηθεί ο 1ος  Μαραθώνιος Γαστρονομίας και Ζαχαροπλαστικής την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 19:30 όπου οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν και θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα