Ξενάγηση στην ιδιαίτερη σπηλιά – ατελιέ της Stephanie Strassner στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

        

            Ηράκλειο 23-02-2021

 

 

 Ξενάγηση στην ιδιαίτερη σπηλιά – ατελιέ  της Stephanie Strassner στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου  

 

Με μια ψηφιακή ξενάγηση στην σπηλιά  – ατελιέ της Γερμανίδας ζωγράφου Stephanie Strassner συνεχίζονται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου οι μεταδόσεις στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου στο youtube – Heraklion Arts & Culture. 

Γοητευμένη από το κρητικό φως, η  Stephanie Strassner αποφάσισε να εγκατασταθεί και να δημιουργεί στην Κρήτη.  Μεταμορφώνοντας σε ατελιέ μια σπηλιά που βρίσκεται στα νότια παράλια του Νομού Ηρακλείου και με εμπνεύσεις που προέρχονται από τα κρητικά τοπία, καταθέτει την δική της προσωπική άποψη για την τέχνη της ζωγραφικής. Γι’ αυτό και η επίσκεψη που κάναμε στο «κελί» της, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την on line πρεμιέρα της ξενάγησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/g-4Q9Z4qJHU

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί»  του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη θέασης «Το κελί του καλλιτέχνη».

Συντελεστές: Stephanie Strassner (Ζωγράφος) Γιώργης Πακιουφάκης (Οργάνωση παραγωγής, βίντεο, μοντάζ)

Ψηφιακό Φεστιβάλ “Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί”

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα