«Ξεχρέωσε με» | Το νέο τραγούδι του Ανδρέα Δερμιτζάκη!

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Ανδρέα Δερμιτζάκη!

Με ένα νέο τραγούδι, που κλέβει την παράσταση από το πρώτο άκουσμά του, επιστρέφει δισκογραφικά ο Ανδρέας Δερμιτζάκης. 

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης από την Κρήτη μάς παρουσιάζει το νέο του single με τίτλο «Ξεχρέωσε με», στο οποίο η Πέγκυ Καραμπάτου υπογράφει τους στίχους και ο ίδιος ο ερμηνευτής τη μουσική. 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης, με συντροφιά το αγαπημένο του λαούτο, μας ταξιδεύει σε νέα μουσικά μονοπάτια που συνδέουν διάφορα είδη μουσικής, με στοιχεία από την Κρήτη, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε! 

Η αστείρευτη αγάπη του Ανδρέα για την μουσική, ξεκίνησε στην παιδική του ηλικία και πλέον τα τραγούδια και οι μελωδίες του είναι ο τρόπος που εκφράζει όσα θέλει να πει. 

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Δερμιτζάκη 

Ο Ανδρέας Δερμιτζάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τζερμιάδο, στο Οροπέδιο Λασιθίου και η πρώτη του επαφή με την μουσική ήταν μέσα από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του έπαιζε μπουζούκι. Σε ηλικία μόλις 7 ετών, ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική και κάπως έτσι, με σταθερά βήματα, μπήκε στο μαγικό κόσμο του πενταγράμμου με πρώτους θεατές την οικογένειά του!    

Από το 2012, ο Ανδρέας ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και κοινωνικές εκδηλώσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Μετά από πολυετή εμπειρία στο χώρο, η αγάπη του για τη μουσική ωρίμασε και αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρο της δισκογραφίας.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Ομάδα Best News

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα