Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι συναντήσεις του Θανάση Νασιακόπουλου με τους προέδρους Κοινοτήτων των ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ

Ολοκληρώθηκαν οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τους προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων των ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα, σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και  να εντοπιστούν, με στόχο να επιλυθούν άμεσα,  πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με επίσκεψη στις κοινότητες  Αγναντερής, Καλαμακίου, Κιλελέρ, Μ. Μοναστηρίου και Ν. Περιβολίου. Στόχος ήταν ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίων, να συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, να καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στην εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους ΔΕ Αρμενίου – Κιλελέρ Ι. Πινάκα, Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Καθαριότητας – Πολιτικής Προστασίας Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη,  Τεχνικών Έργων – Διοίκησης – Οικονομικών – Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Χονδρονάσιο, τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλη και Γ. Παπακανάκη, τους δημοτικούς συμβούλους Ελένη Ζωιοπούλου, Γ. Καρυούδη (στο Μ. Μοναστήρι) και Θ. Μούσιο (στο Ν. Περιβόλι), τους ειδικούς συνεργάτες Κ. Ακριβούλη, Σ. Καραφέρια και Δ. Μπετχαβέ, συναντήθηκε με τους  προέδρους της Αγναντερής Θ. Σκρίμπα, του Καλαμακίου Αλ. Καράτζιου, του Κιλελέρ Θ. Ζιόμπουρα, του Μ. Μοναστηρίου Δ. Βλαϊδη και του Ν. Περιβολίου Κ. Διάλλα καθώς και με τους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων Σ. Κυριαζή, Κ. Βλαχάκη, Α. Φτάρα, Ε. Μαραγγούλη, Π. Κυρούδη, Δ. Καμηλούδη και Ν. Νάρη.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα