Ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Τμήματος Πολιτισμού

Με τις δυνατότητες που είχαμε λόγω των υγειονομικών συνθηκών, ολοκληρώσαμε τις Χριστουγεννιάτικες δράσεις με εορταστικό και ταυτόχρονα σεμνό και ήσυχο χαρακτήρα. Με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών πραγματοποιήσαμε τα εορταστικά και ελπιδοφόρα ανάμματα των χριστουγεννιάτικων δένδρων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, στα οποία μαζί με πολλές ευχές από το Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη ακούστηκαν χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια από όλον τον κόσμο.

Στις Δημοτικές μας Βιβλιοθήκες αξιοποιήσαμε ιδέες και την καλή διάθεση δημιουργώντας εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, εργαστήρια Ντεκουπάζ και κάνοντας αφηγήσεις παραμυθιών για να αφήσουμε με “γλυκό”, “δημιουργικό” και “παραμυθένιο” τρόπο το 2021. Ταυτόχρονα η Φιλαρμονική μας Ορχήστρα γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες του δρόμους και τις γειτονιές του Δήμου.

Αγαπητοί μας συμπολίτες ,

ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Παντελής Νιγδέλης και το Τμήμα Πολιτισμού σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά με ελπίδα, υγεία, αγάπη, χαρά και το 2022 να φέρει καλύτερη ζωή για όλον τον κόσμο!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Πολιτισμού,Τηλ: 2313302834, 835, 937, 936

www.pavlosmelas.gr, e-mail:[email protected]

ΑΝΑΜΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΑΧΑΡΟΤΕΧΝΙΑΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

ΝΤΕΚΟΥΠΑΖ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα