Ολοκληρώθηκε η μεγάλη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με ιδιαίτερη μέριμνα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Δήμος Φυλής






Ολοκληρώθηκε η μεγάλη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου με ιδιαίτερη μέριμνα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι – Δήμος Φυλής


















Γραμμή Δημότη: 15691

Σταδιακά με μεθοδικότητα και με όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας ολοκληρώθηκε η μεγάλη διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου στους δικαιούχους του Δήμου Φυλής και σε περίπου, 800 οικογένειες.


Αυτή τη φορά η διανομή περιλάμβανε επιπλέον προϊόντα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι καθώς και δώρα για όλες τις οικογένειες που έχουν παιδιά.

Το παρών στη διανομή, που προκειμένου να ολοκληρωθεί εγκαίρως έγινε ακόμη και τα Σαββατοκύριακα, έδωσε ο αναπληρωτής Δημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος των Κοινωνικών Υπηρεσιών Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος αντάλλαξε με τους δικαιούχους θερμές ευχές, μεταφέροντας παράλληλα και τις ευχές του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.

Εκπληρώσαμε και φέτος τον στόχο και το ηθικό χρέος μας, προκειμένου το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να γεμίσει σε όλα τα νοικοκυριά του Δήμου Φυλής που χρειάζονται στήριξη. Παράλληλα, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού κάθε παιδί πήρε το πρωτοχρονιάτικο δώρο του. Ευχόμαστε σε όλους τους συνδημότες μας ευλογημένα Χριστούγεννα και το 2022 να είναι μια καλή χρονιά” δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα