Ολοκληρώθηκε το φετινό καλοκαιρινό πρόγραμμα «Το Σχολείο πηγαίνει διακοπές» της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής

Ένα ακόμη όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου, παιδιά σχολικής ηλικίας από 5 έως 12 ετών γνώρισαν τον κόσμο του παιχνιδιού, της φαντασίας και της χαράς μέσα από το πρόγραμμα “Το Σχολείο πηγαίνει διακοπές ”- Καλοκαιρινό σχολείο Δήμου Παύλου Μελά 2021, που οργανώνει κάθε καλοκαίρι η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.
Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης, στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Πολίχνης, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας και συμμετείχαν περίπου 140 παιδιά.
Μέσα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, τα παιδιά με το παιχνίδι και την δραστηριότητα ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους, γνώρισαν νέους φίλους, ξανασυνάντησαν τους παλιούς και απόλαυσαν τις διακοπές τους με ένα διασκεδαστικό και εποικοδομητικό τρόπο.
Την Παρασκευή 6 Αυγούστου μοιράστηκαν στα παιδιά όλων των σχολείων φουσκωτές μπάλες θαλάσσης, χορηγία της εταιρείας “Adam΄s Shoes”, δημητριακά, χορηγία της Τράπεζας Τροφίμων Θεσσαλονίκης και χυμοί από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής.
Την τελευταία ημέρα διοργανώθηκαν τελετές λήξης και στις τρεις δημοτικές ενότητες με χορευτικά, κουκλοθέατρο, ζαχαρένιες σκυταλοδρομίες, μπαλονοδρομίες, καραόκε, γιορτή με κεράσματα και άλλες εκπλήξεις για τα παιδιά.

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και το Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του προγράμματος, προσφέροντας μια νότα ψυχαγωγίας στα παιδιά και μια διέξοδο στους εργαζόμενους γονείς που αδυνατούν να αφήσουν σε ασφαλές περιβάλλον τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους!





Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα