Ο γιος του Γουίλ Σμιθ άνοιξε εστιατόριο για αστέγους

Ο Τζέιντεν Σμιθ επιχειρεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τους άστεγους, όχι μόνο στην περιοχή του Λος Άντζελες που ζει, αλλά και σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ.

O γιος του Γουίλ Σμιθ αφού έκανε πασίγνωστες τις καντίνες «I Love You» με vegan φαγητό, αποφάσισε να ανοίξει κι ένα εστιατόριο με το ίδιο όνομα και δωρεάν φαγητό, που απευθύνεται σε άστεγους και όσους θέλουν να βοηθήσουν τους άστεγους. Σε αυτά ο κάθε επισκέπτης μπορούσε να βρει vegan φαγητό, ενώ ο Σμιθ είχε προνοήσει ώστε οι άστεγοι να μπορούν να αγοράσουν δωρεάν γεύματα με φρούτα και λαχανικά.Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού Variety, o Σμιθ αναμένεται να εξελίξει το εγχείρημα του ανοίγοντας ένα πλήρες ‘I Love You’ εστιατόριο. Σε αυτά, ο κάθε άστεγος θα μπορεί να βρει φαγητό χωρίς να πληρώσει χρήματα, ενώ οι υπόλοιποι επισκέπτες θα πληρώνουν διπλά, τόσο για την αξία του φαγητού τους, όσο και για το φαγητό του κάθε άστεγου.

Ο Τζέιντεν αποκάλυψε πως σύντομα θα βγάλει ακόμα περισσότερα φορτηγά με φαγητό για τους άστεγους, ενώ ο πατέρας του, Γουίλ Σμιθ επαίνεσε την προσπάθεια του, τονίζοντας πως η ανακοίνωση του εστιατορίου έγινε ανήμερα των 21ων γενεθλίων του γιού του. Είπε: «Να, αυτός είναι ένας τρόπος να γιορτάσεις τα γενέθλια σου! Σ’ αγαπώ Diggy!».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» μετά από κλήρωση!!! Το BESTNEWS, ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ο συγγραφέας Βασίλης Κάργας, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα