Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, στον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή για το Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης – OTA VOICE

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συνάντηση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή με τον Βουλευτή του Νότιου Τομέα Διονύση Χατζηδάκη και τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, με θέμα το πρόσφατο μνημόνιο που υπογράφηκε για την αξιοποίηση του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΥΚΛΩΨ.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, υπήρξε αναλυτική ενημέρωση από την πλευρά του Υφυπουργού και αναλύθηκαν οι μέχρι τώρα πτυχές του σχεδιασμού για το μεγάλο έργο ενώ από πλευράς του πρώην όσο και του νυν Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου, αναπτύχθηκε η πάγια και διαχρονική θέση της Δημοτικής Αρχής για αξιοποίηση της έκτασης, με την δημιουργία ενός χώρου αντάξιου της ναυτοσύνης του λαού μας και της ένδοξης ιστορίας του ελληνικού εμπορικού και πολεμικού ναυτικού.

Ο Βουλευτής Νότιου Τομέα, Διονύσης Χατζηδάκης ευχαρίστησε τον ¨ευπατρίδη¨ Αναστάσιο – Άρη Θεοδωρίδη για την πρωτοβουλία του και δήλωσε ότι ¨όταν ένας πρώην Αρχηγός του Ελληνικού Στρατού και νυν Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει ένα τόσο σημαντικό έργο, τότε είναι σίγουρο ότι και τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν και το έργο θα υλοποιηθεί με επιτυχία¨.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ¨το σημαντικό έργο που θα ξεκινήσει σύμφωνα με τον σχεδιασμό εντός του έτους, θα προχωρήσει άμεσα, καθώς όλα τα μεγάλα έργα που έχει προωθήσει και υλοποιήσει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΥΚΛΩΨ και ο ιδρυτής της Δραμινός εφοπλιστής κ. Αναστάσιος – Άρης Θεοδωρίδης χαρακτηρίζονται από συνέπεια και σοβαρότητα¨.

Επίσης τόνισε ¨την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα που επέδειξε ο Υφυπουργός Αναστάσιος Στεφανής στο θέμα και σημείωσε ότι το έργο που ξεκινά, συνάδει με το όραμα της Δημοτικής Αρχής για τουριστική προβολή και αξιοποίηση όλου του παραλιακού μετώπου της πόλης¨.

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα