Ο Δήμος Ασπροπύργου στο πλευρό των πυρόπληκτων. | Δήμος Ασπροπύργου

Ο Δήμος Ασπροπύργου στο πλευρό των πυρόπληκτων

Κάνοντας πράξη την αλληλεγγύη για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών της χώρας μας και των κατοίκων τους ο Δήμος Ασπροπύργου, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, συγκέντρωσε συσκευασμένα τρόφιμα και  είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν πληγεί από το μένος της φωτιάς, κατόπιν επικοινωνίας του Δημάρχου κ. Νικολάου Μελετίου με τους συναδέλφους του.

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα του Δήμου μας ήταν άμεση και ιδιαιτέρως συγκινητική. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, προσφέροντας τα απαραίτητα είδη. Οι ποσότητες των αγαθών που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Με μέριμνα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας κ. Σοφίας Μαυρίδη πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη αποστολή βοήθειας στην Εύβοια την Πέμπτη 12/08/2021 με την παράδοση των συγκεντρωθέντων ειδών στο Δήμο Αιδηψού – Ιστιαίας από  υπαλλήλους της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Ι. Μελετίου: « Η Τοπική Αυτοδιοίκηση με την αλληλεγγύη και την αμεσότητα ενεργειών προς τον πολίτη που την διακρίνει κάνει απλά το καθήκον της για τον συνάνθρωπο. Ο Δήμος Ασπροπύργου θα συνεχίζει να υποστηρίζει τους πληγέντες Δήμους και τους κατοίκους τους με κάθε πρόσφορο τρόπο και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών που οι συνάδελφοι Αυτοδιοικητικοί μας γνωρίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες μας που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην προσπάθειά μας αυτή ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά μας».

« 1 από 2 »


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα