Ο Δήμος Ασπροπύργου Συνεχίζει την Παράδοση Ειδών Πρώτης Ανάγκης και στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. | Δήμος Ασπροπύργου

 Ο Δήμος Ασπροπύργου Συνεχίζει την Παράδοση Ειδών Πρώτης Ανάγκης και στον Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού

Ο Δήμος Ασπροπύργου μέσω της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργίας Πηλιχού, συνεχίζει να υλοποιεί το μνημόνιο συνεργασίας αναμεταξύ του Δήμου Ασπροπύργου και της Πανκυπριακής Πανεπιστημιακής Κοινότητας και Κοινωνίας των Πολιτών.

Την Παρασκευή 27 Αυγούστου μεταφέρθηκαν με φορτηγό, ναυλωμένο από τον Δήμο Ασπροπύργου, 26 παλέτες με αγαθά πρώτης ανάγκης στον Δήμο Ιστιαίας– Αιδηψού, που στόχο έχουν να ανακουφίσουν τους πυρόπληκτους, όπως και τα κατοικίδια τους.

Η παράδοση οργανώθηκε από κοινού με τον υπεύθυνο του Δήμου Ιστιαίας– Αιδηψού και Τοπικό Σύμβουλο, κ. Ιωάννη Σούρα, ο οποίος παρέλαβε και επίσημα, με το συνεργείο του, τα τρόφιμα, ενώ ο όλος συντονισμός, αναμεταξύ των Δήμων υπήρξε υποδειγματικός.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Μελετίου, μετά την παράδοση του φορτίου: «Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κύπριους αδελφούς μας. Τόσο για την συγκινητική τους αυτή πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης, όσο και για την τιμητική ανάθεση τους προς το πρόσωπο μου, στην διαμοίραση των αγαθών. Η γαλανόλευκη σημαία, η κοινή γλώσσα και η κοινή θρησκεία μας, πάντοτε θα δημιουργούν ακλόνητους και αδιάσπαστους, αιώνιους  δεσμούς αναμεταξύ μας».   



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα