Ο Δήμος Ασπροπύργου τιμά την Αγία Παρασκευή με τριήμερο εορτασμό. | Δήμος Ασπροπύργου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Δημήτριος Καγιάς σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 25, 26 και 27 Ιουλίου 2021, ενόψει του εορτασμού της πολιούχου της πόλης, της Αγίας Παρασκευής. Οι εκδηλώσεις  στις 26 και 27 /7 πραγματοποιούνται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:30 στην Πλατεία Δημαρχείου
Συναυλία
με τον χαρισματικό λαϊκό ερμηνευτή Χρήστο Μενιδιάτη και την πολυμελή ορχήστρα του. Μαζί του η ταλαντούχα Μαρία Καρλάκη.

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Αγροκηπίου
Θεατρική Παράσταση « Η Ωδή του Παπά» του Ζαχαρία Ρόχα.                                                      Το έργο βασίζεται στην παράδοση που θέλει τον τρομερό Ιμπραήμ, μετά τη μάχη στο Μανιάκι, να φιλά τον νεκρό Παπαφλέσσα, αναγνωρίζοντας τη θυσία του και με την πράξη αυτή τον τοποθετεί στο Πάνθεον των αγωνιστών του ‘21. Το έργο γράφτηκε ειδικά για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, ενώ της παράστασης θα προηγηθεί διάλεξη της θεατρολόγου – Ηθοποιού Μαρίας Γούλα με θέμα «Η συμβολή του κλήρου στον Αγώνα του ’21.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 στην Πλατεία Δημαρχείου
Συναυλία με την Μαρία Αναματερού, «Στα ξάγναντα του Κόσμου».                                    
Η Μαρία Αναματερού μας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία, σ΄ ένα συναπάντημα τραγουδιών αγαπημένων αλλά και συνθέσεων προσωπικών, ανοίγοντας παράθυρα με θέα στις γειτονιές της Ελλάδας και του κόσμου.

Σημειώνεται ότι, για λόγους πρόληψης και προφύλαξης από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα,  οι εκδηλώσεις θα είναι μόνο για καθήμενους σε προκαθορισμένο χώρο. Συστήνεται η χρήση μάσκας. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να προσέρχεστε 30 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη των εκδηλώσεων προς αποφυγή συνωστισμού.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα