Ο Δήμος Λεβαδέων δίπλα στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αντικαρκινική Εταιρεία – OTA VOICE

Σήμερα, 2 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Λεβαδέων συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ιωάννας Νταντούμη και της κ. Στέλλας Ταπανλή, Προέδρου της Αντικαρκινικής Εταιρειάς του παραρτήματος της Λιβαδειάς, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου.

Η πρόεδρος της Αντικαρκινικής κ. Στέλλα Ταπανλή, τόνισε ότι η 4η Φεβρουαρίου δεν αποτελεί μια ημέρα εορτασμού, αλλά αποτελεί ημέρα τιμής έναντι της επιστημονικής κοινότητας για τους αγώνες της απέναντι στην νόσο. Ακόμη μετέδωσε μήνυμα ελπίδας λέγοντας ότι σε λίγα χρόνια ο καρκίνος θα αποτελεί ένα απλό χρόνιο νόσημα.

Ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας σημείωσε ότι ο Δήμος βρίσκεται πάντα δίπλα στις προσπάθειες που καταβάλλει η Αντικαρκινική Εταιρεία τιμώντας τους αγώνες των ανθρώπων που μάχονται τη νόσο, μια νόσο που η επιστήμη ακόμη δεν έχει βρει τα κατάλληλα όπλα για να την εξαλείψει, ωστόσο η Ελληνική Ιατρική Κοινότητα χέρι – χέρι με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συνεργάζονται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση. Τόνισε την εκτίμησή του για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Λιβαδειάς και της Προέδρου κ. Στέλλας Ταπανλή, όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας που έχουν απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Αντικαρκινική Εταιρεία με στόχο την ευαισθητοποίηση των δημοτών για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση έχουν φωταγωγήσει τον Πύργο του Ρολογιού της πόλης με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του αγώνα κατά του καρκίνου και έχουν αναρτήσει σχετικό μήνυμα στην Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Πηγή
Author: admin.user

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα