Ο Καραγκιόζης Μάστερ Σεφ στο Δημοτικό Πάρκο Νικόπολης την Τρίτη 31/8

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Παύλου Μελά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Σεπτέμβριος όπως… Πολιτισμός», παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά παραστάσεις Καραγκιόζη, με σκοπό να συμβάλει στην αναβίωση του αγαπημένου λαϊκού ήρωα και να μεταλαμπαδεύσει τις ιστορίες του στη νέα γενιά.

Με το έργο «Ο Καραγκιόζης Μάστερ Σεφ» ξεκινούν την Τρίτη 31 Αυγούστου και ώρα 20.00, στο Δημοτικό Πάρκο Νικόπολης, οι οκτώ δωρεάν παραστάσεις Καραγκιόζη από τις Θεατρικές Παραγωγές Τεχνόκοσμος, σε συνεργασία με το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή.

Στη συγκεκριμένη παράσταση, μικροί και μεγάλοι φίλοι του ξυπόλητου ήρωα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μαγειρικές ικανότητές του και τις ξεκαρδιστικές του περιπέτειες, που τον μπλέκουν σε παρεξηγήσεις!

Το πρόγραμμα των παραστάσεων:

Τρίτη 31/8: Δημοτικό Πάρκο Νικόπολης

Πέμπτη 2/9: Πάρκο Μεγαλολιβαδιωτών Ευκαρπίας

Δευτέρα 6/9: Πλατεία Κατσιά Ευκαρπίας

Τρίτη 7/9: Πάρκο Φωκά Πολίχνης

Τρίτη 14/9: Πάρκο Σόλωνος Άνω Ηλιούπολης

Παρασκευή 17/9: Πάρκο Μεγάλου Αλεξάνδρου Μετεώρων

Δευτέρα 20/9: Πλατεία Τερψιθέας (Πάρκο Ρόδων) Σταυρούπολης

Τρίτη 21/9: πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου

Ώρα παραστάσεων: 20.00

Οι παραστάσεις Θεάτρου Σκιών είναι χωρίς αντίτιμο, με τήρηση όλων των μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΣΕ PDF


ΩΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Συναυλίες – Θέατρα: 20.30

Θέατρο Σκιών: 20.00

Σσσς…αρχίζει”, αφήγηση παραμυθιών και ιστοριών: 19.30


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένη χωρητικότητα προκειμένου να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κανόνες ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Για την είσοδο του κοινού στις εκδηλώσεις «Σεπτέμβριος όπως … Πολιτισμός» δεν απαιτείται rapid test, self test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η χρήση της μάσκας είναι απαραίτητη τόσο κατά την προσέλευση και αναχώρηση από τον χώρο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια των παραστάσεων, για την προστασία εργαζομένων, καλλιτεχνών και θεατών.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί, γι΄ αυτό σας καλούμε να ενημερώνεστε καθημερινά από το www.pavlosmelas.gr και το facebook του δήμου Παύλου Μελά.

Περισσότερες πληροφορίες: Τμήμα Πολιτισμού

2313 302937, 835 [email protected]

Θερμές ευχαριστίες προς τα Μέσα Ενημέρωσης

Ο Δήμος Παύλου Μελά θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς τα Μέσα Ενημέρωσης και όλους όσους προβάλλουν τις εκδηλώσεις και συμβάλλουν στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και στην προσέλκυση ευρείας κλίμακας κοινού.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα