«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα στο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» στις 16 Ιουλίου | Δελτία Τύπου | Ο Δήμος |

ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ 

             ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

`                                                           Ηράκλειο 15-07-2021

 

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»σε σκηνοθεσία Χάρη Ρώμαστο κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης» στις 16 Ιουλίου

 

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2021» το ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS παρουσιάζει την θεατρική κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», την Παρασκευή 16 Ιουλίου στο κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

«Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός», η θεατρική κωμωδία που με τεράστια επιτυχία παρουσιάστηκε στο ALHAMBRA ART THEATRE στις αρχές της προηγούμενης σεζόν σε παραγωγή της ALHAMBRA ART THEATRE PRODUCTIONS (Δημήτρης Αγγελόπουλος), παρουσιάζεται και το Ηράκλειο.

Την διασκευή και σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας ο οποίος επίσης ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του «Κλέαρχου».

Συμπρωταγωνιστούν, ο Γιώργος Γαλίτης, η Ευτυχία Φαναριώτη και η Τάνια Τρύπη. Δίπλα τους θα απολαύσουμε και τους Βαγγέλη Δουκουτσέλη, Εύη Κολιούλη, Αντώνη Καλομοιράκη, Μαρία Κοκολάκη.

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία που μένει αξέχαστη, όπως και η θρυλική κινηματογραφική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Τσιφόρου και σενάριο του ιδίου και του Πολύβιου Βασιλειάδη.

 

Ώρα Έναρξης: 21:30

Γενική είσοδος: 15€, Φοιτητικό-Ανέργων Προπώληση:  12€

Ηλεκτρονική έκδοση εισιτήριου: https://bit.ly/2SFdx5y


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα