Ο Παντελής Καστανίδης κυκλοφόρησε την acoustic version του «Εδώ θα περιμένω»

Ο Παντελής Καστανίδης παρουσιάζει την περσινή κυκλοφορία του «Εδώ θα περιμένω» σε μία μοναδική acoustic version που κυκλοφορεί μαζί με music video από την Qubi Music.
Ο ταλαντούχος και αγαπητός τραγουδιστής παρουσίασε ένα άκρως καλοκαιρινό και χορευτικό ρέγκε τραγούδι μέσα από το δικό του ξεχωριστό μουσικό πρίσμα τον περασμένο Ιούλιο. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας, το τραγούδι ξεχώρισε στις προτιμήσεις του κόσμου και αγαπήθηκε από το πρώτο
κiιόλας άκουσμα με ένα music video άκρως καλοκαιρινό.Τώρα, ο Παντελής Καστανίδης μας «μαγεύει» ακόμα μία φορά με το «Εδώ θα περιμένω» μέσα από μία acoustic version, σε μουσική δική του και στίχους του Άλεξ Κωνσταντινίδη .

Η ξεχωριστή version συνοδεύεται από ένα music video με μαγικές εικόνες από το νησί της Ύδρας σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κοπαλίδη.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty!
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια μηχανή Ποπ Κορν Hello Kitty προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!
Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα