Ο τυραννόσαυρος του μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου ντύθηκε χριστουγεννιάτικα

Ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τον τυραννόσαυρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου

Μάλιστα, το γιορτινό πουλόβερ του T.rex κατασκευάστηκε από οικογενειακή βιοτεχνία στο Λέστερ, την British Christmas Jumpers που έχει φτιάξει στο παρελθόν πουλόβερ για τον Εντ Σίραν και βουλευτές. 

Σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας, Σναχάλ Πατέλ, το τελευταίο αυτό σχέδιο είναι το μεγαλύτερο που τους έχει ανατεθεί, με το προσωπικό να χρειάζεται 100 εργατοώρες για την ολοκλήρωσή του. 

«Δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ κάτι ανάλογο. Ούτε ο πατέρας μου που είναι στην επιχείρηση τα τελευταία 35-40 χρόνια» ανέφερε ο ίδιος.

Το πουλόβερ είναι 12 φορές πιο βαρύ από ένα συμβατικό και, μάλιστα, πωλείται σε… ανθρώπινες διαστάσεις στο κατάστημα του μουσείου. Τα χρήματα από τις συγκεκριμένες αγορές θα διατεθούν στη συντήρηση των εκθεμάτων.  

«Νομίζω πως είναι πραγματικά τέλειο. Ήταν μια πολύ, πολύ δύσκολη χρονιά για τους επισκέπτες των εκθεμάτων και θέλαμε να κάνουμε κάτι για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον τους. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτών των πουλόβερ επιστρέφουν στο μουσείο, όχι μόνο για την καινοτόμο έρευνά του, αλλ΄ακαι για τη φροντίδα των εκατομμυρίων εκθεμάτων του» ανέφερε η Κάρλα Τρέζουρ, μια εκ των εμπνευστών του εγχειρήματος. 

Η ίδια πρόσθεσε πως επελέγη η συγκεκριμένη βιοτεχνία στο Λέστερ καθώς τα πουλόβερ της φτιάχνονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και με τη χρήση ανακυκλωμένων νημάτων και πλαστικών.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα