Ο Konstantinos Borek μεταμορφώνει την επιτυχία «Addicted to You» μαζί με την Kalena

Ο δεξιοτέχνης κιθαρίστας Konstantinos Borek μεταμορφώνει την dance επιτυχία «Addicted to You» και μαζί με την φωνή της Kalena (γνωστή από το The voice of Greece) παρουσιάζουν μία δυναμική διασκευή που παντρεύει εξαιρετικά τους δύο κόσμους.

Ο Konstantinos Borek είναι ο γνωστός άγνωστος της μουσικής βιομηχανίας. Με την ιδιαίτερη ταυτότητα του artist producer (καλλιτέχνη και μουσικού παραγωγού), έχει εργαστεί σε projects για άτομα που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το εύρος των συνεργασιών του εκτείνεται από τον Σάκη Ρουβά μέχρι τον Άκη Πετρετζίκη, και από κινηματογραφικά soundtracks μέχρι και τον Λευτέρη Πανταζή(!). Μετά από χρόνια παρουσίας μπροστά και πίσω από τη σκηνή αλλά και στην τηλεόραση, ο Konstantinos Borek αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να κυκλοφορήσει τραγούδια για τον εαυτό του.

Η ιστορία ξεκινάει ως εξής. Ήταν πρόσφατα όταν άκουσε στον διαγωνισμό The Voice Of Greece μία φωνή που τον έκανε να ανασηκωθεί μέσα στο βουβό lockdown. H 27χρονη Κατερίνα Κτίστη aka Kalena, στης οποίας τα πόδια «σφάχτηκαν» ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς τον Οκτώβριο του 2020, ήταν η ιδανική καλλιτεχνική παρουσία που έψαχνε για να φέρει με τον καλύτερο τρόπο στη ζωή, μία πρωτότυπη διασκευή που είχε φανταστεί. Δίχως να χρονοτριβήσει επικοινώνησε με τον φίλο και παλιό bandmate του στους Miss Cherry, Φαίδων Farid, ο οποίος συμμετείχε στο ίδιο παιχνίδι. H Kalena, γνωστή στο χώρο ως φωνή σε rock συγκροτήματα, προχώρησε μέχρι τα ημιτελικά του παιχνιδιού και έπειτα ήρθε σε επαφή με τον Κωνσταντίνο και τη ιδέα του. Πως της φάνηκε; Το αποτέλεσμα… στις οθόνες σας!Το τραγούδι «Addicted To You» αγαπήθηκε από τον κόσμο ως ένα από τα εθιστικά χορευτικά δημιουργήματα του DJ Avicii, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία για την ικανότητα του να συνδυάζει την Country μουσική με την House. Ο Konstantinos Borek εντάσσει και εκείνος τον εαυτό του σε όσους λάτρεψαν το κομμάτι και παραδίδει φόρο τιμής με το μέσο που γνωρίζει καλύτερα, την κιθάρα του. Η παραγωγή του κομματιού όπως και το καλαίσθητο videoclip πραγματοποιήθηκε από τον Borek στα Grey Studio Athens, ενώ συμμετείχε ο Μάκης Αλεφραγκής στα drums, ο Παναγιώτης Σολδάτος με το μπάσο του, ο Αντρέας Αγιαννιτόπουλος στο πιάνο και στην επιμέλεια ήχου ο Χρήστος Μάτης.

Λίγα λόγια για τον Borek:

Ο Konstantinos Borek, μεγάλωσε στο Κουκάκι της Αθήνας και από μικρός γνώριζε πως θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική. Από τα 12 ξεκίνησε να φτιάχνει συγκροτήματα και μπάντες, για να εκφράσει το πάθος του και για να καταγράψει τις μελωδίες που κατέβαιναν στο κεφάλι του. Σπούδασε μουσική και μουσική τεχνολογία, ενώ επέλεξε έναν δρόμο λιγότερο ταξιδεμένο για τα ελληνικά δεδομένα. Εκείνον του κιθαρίστα – συνθέτη – καλλιτέχνη – παραγωγού, ο οποίος έχει κεντρικό ρόλο για το μουσικό και ηχητικό αποτέλεσμα που φτάνει στα αυτιά μας. Γνωστός στην καλλιτεχνική κοινότητα κυρίως από τη συμμετοχή του στο pop rock συγκρότημα Miss Cherry, αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να δημιουργήσει τα δικά του τραγούδια ως καλλιτέχνης-παραγωγός. Μέσα από αυτό το πρίσμα δημιούργει διασκευές αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις, οι οποίες παίρνουν σειρά κυκλοφορίας εντός του έτους. Όπως μας λέει και ο ίδιος: «Τα καλύτερα έρχονται.. μείνετε συντονισμένοι»! 

Ακολουθήστε τον Borek στα social media:

Facebook – https://www.facebook.com/borekmusic 

Instagram – https://www.instagram.com/borek_/

SoundCloud – https://soundcloud.com/boreknusic 

Twitter – https://twitter.com/Borekkmusic

TikTok – https://www.tiktok.com/@borekmusic

Ακούστε το τραγούδι παρακάτω:


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα