Πάολα και Καραφώτης τραγούδησαν Θεοδωράκη στο covid – free Ισραήλ

Ανάσα ελευθερίας πήραν οι Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι βρέθηκαν στην σκηνή και συμμετείχαν στην πρώτη συναυλία στο covid-free Ισραήλ.

Η Πάολα και ο Κώστας Καραφώτης είναι οι τραγουδιστές που εγκαινίασαν μία σειρά συναυλιών στη χώρα που η ζωή έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Οι Έλληνες καλλιτέχνες ενθουσιάστηκαν με το γεγονός και ανέβαζαν συνεχώς τις στιγμές πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η συναυλία ενθουσίασε το ισραηλινό κοινό και έγινε στο πάρκο Γκνέι Γιεχο-σούα στο Τελ Αβίβ με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη. Όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία είχαν εμβολιαστεί ή είχαν ανοσία αφού είχαν περάσει κορωνοϊό. Παρουσίασαν μάλιστα τα ειδικά «διαβατήρια» για να πιστοποιήσουν τα εμβόλια ή την ανοσία τους.

Με το 60 % του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί οι συναυλίες έχουν ξεκινήσει από το Μάρτιο. Προσεχώς αναμένεται να εμφανιστούν στο Τελ Αβίβ δυο ακόμη γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Νίκος Βέρτης.

«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα. Είχα να τραγουδήσω πολύ καιρό live σε κοινό όπως χθες βράδυ. Δώσαμε όμορφα λαϊκά τραγούδια, ένα αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη» σημείωσε ο Κώστας Καραφώτης.

«Ήταν υπέροχα. Τους αρέσουν αυτά που ακούνε, τους αρέσει η ελληνική μουσική. Το χάρηκαν πολύ οι ισραηλινοί. Εντυπωσιάστηκα με την Πάολα και το πώς μπορεί να ερμηνεύσει τέτοια τραγούδια. Πρώτη φορά συνεργάζομαι μαζί της» πρόσθεσε.

Τέλος ο τραγουδιστής μίλησε για το πως είναι η ζωή στο Ισραήλ. «Σα να μη το πιστεύουμε. Οι άνθρωποι κυκλοφορούν κανονικά, όπως κυκλοφορούσαμε κάποτε. Εστιατόρια, δρόμοι, όλα είναι ανοιχτά. Κάνουν μπάνιο στην θάλασσα. Είναι όλοι χαρούμενοι».


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα