Παιδάκι με περιορισμένη όραση βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του

O Jaxon Emberton όταν ήταν μόλις 11 ημερών έκανε την πρώτη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και όταν έγινε 3 ετών κατάφερε να δει για πρώτη φορά τους γονείς του.

Ο μικρούλης έχει 5 διαφορετικά καρδιακά προβλήματα και πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο και δυστυχώς, μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μπορούσε να δει καλά. Αλλά αυτό άλλαξε όμως και το χαμόγελό του ήταν τεράστιο όταν αντίκρυσε για πρώτη φορά τους γονείς του.

«Το όνομά μου είναι Jaxon. Έχω σύνδρομο DiGeorge και έχω κάνει 2 χειρουργικές επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς» λέει η περιγραφή του βίντεο στο Tik Tok που ανέβασαν οι γονείς του, οι οποίοι δεν είχαν καταλάβει ότι ο μικρός τους δεν μπορούσε να τους δει.

Στο βιντεάκι που ανέβασαν ο Jaxon βλέπει για πρώτη φορά τους γονείς του. Ενώ στην αρχή φαίνεται μπερδεμένος, αμέσως χαμογελάει γλυκά στη μαμά και τον μπαμπά του. Η αντίδρασή του έγινε viral και συγκέντρωσε περισσότερες από 1.000,.000 προβολές.

Ο κύριος Emberton είπε: «Μόλις του φορέσαμε τα γυαλιά, ήταν μια από τις πιο εκπληκτικές στιγμές. Το να βλέπεις το πρόσωπό του να φωτίζεται επειδή έβλεπε για πρώτη φορά ήταν ό,τι καλύτερο.»

Το μικρό παιδί, που πέρασε τις πρώτες 255 ημέρες της ζωής του στο νοσοκομείο, έπρεπε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις και τον περιμένουν τουλάχιστον δύο ακόμη στο μέλλον.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα