Παιδιά στην Πάρο τραγουδούν για την ελπίδα μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό

Η κα Μαρουλία Κοντού, Διευθύντρια του Ωδείου Μυθωδία στην Πάρο, έστειλε στο BestNews το υπέροχο βίντεο με το τραγούδι “ελπίδα” που ηχογράφησαν οι μαθητές της μαζί με τον Παντελή Θαλασσινό κατά τη διάρκεια του 2ου μεγάλου lockdown, κρατώντας την ελπίδα ζωντανή και την επαφή ζεστή!

Η ίδια γράφει:

«Μπορεί να είμαστε μακριά, αλλά δεν είμαστε μόνοι!
Όλη αυτή την δύσκολη περίοδο μείναμε σε διαδικτυακή επαφή με πολλούς από τους μαθητές μας και έτσι καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτό το βίντεο πάνω στο τραγούδι “ελπίδα” του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Θαλασσινού!

Η χαρά μας είναι διπλή γιατί ο Π. Θαλασσινός δέχτηκε να συμπράξει με τα παιδιά διαδικτυακά!

Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε από απόσταση μεν , αλλά με έναν κοινό στόχο και με οδηγό την αγάπη μας για το τραγούδι και την μουσική.

Η “ελπίδα” είναι η βάρκα, αυτή η βάρκα που ονειρευόμαστε, αυτή που μέσα της ταξιδεύουμε και φανταζόμαστε να μας πηγαίνει σε ένα καλύτερο αύριο…!

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδίας όλα τα παιδιά για την υπομονή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να φέρουμε εις πέρας αυτό το πρωτόγνωρο για τους περισσότερους εγχείρημα & τους γονείς τους για την υποστήριξη .

Και φυσικά ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Pantelis Thalassinos , για την καλοσύνη με την οποία αντιμετώπισε την πρόταση μου.

Οι ηχογραφήσεις και τα βίντεο έγιναν με ό,τι κινητά τηλέφωνα είχε ο καθένας σπίτι του.

Αφιερώνουμε την Ελπίδα , σε όλους σας με αγάπη μεγάλη ….!!!»

Απολαύστε το:

Ωδείο Μυθωδία – Πάρος

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πηγή
Author: Chrisa Sarantopoulou

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα