ΠΑΠΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ: «Η Χωματερή γεμίζει και η Αθήνα θα πνιγεί στο σκουπίδι. Στις 19 Οκτωβρίου 2021 υπογράφουμε τη σύμβαση για την μετατροπή της σε Πάρκο» – Δήμος Φυλής

Η Φυλή δεν είναι ο απόπατος της Αττικής, τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και πρόσθεσε ότι η Χωματερή έχει κορεσθεί και σύντομα θα κλείσει, με αποτέλεσμα η Αττική να πνιγεί στο σκουπίδι.

Μιλώντας στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), το πρωί της Παρασκευής 08-10-2021, ζήτησε την ψήφιση ενός νέου Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη διαχείριση των απορριμμάτων η οποία να βασίζεται στη διαχείριση ανά Αντιπεριφέρεια και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, καλώντας καθέναν από τους Δήμους της Αττικής να περιορίσει τον όγκο των σκουπιδιών του, μέσα από την επεξεργασία των βιοαποβλήτων και των κλαδεμάτων.

«Πρέπει οι Δήμαρχοι να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας, γιατί, μέσα στα τελευταία εξήντα χρόνια, η Φυλή πρόσφερε ό,τι είχε να προσφέρει. Την Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, υπογράφουμε τη σύμβαση με τον εργολάβο για τη μετατροπή του αποκαταστημένου χώρου της Χωματερής σε Πάρκο Πρασίνου και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», κατέληξε ο Χρήστος Παππούς.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα