Παράδοση-Παραλαβή στην Αντιδημαρχία Τουρισμού | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ




Παράδοση-Παραλαβή στην Αντιδημαρχία Τουρισμού | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
















Skip to content Skip to main navigation

Την Παρασκευή 2/4/2021 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Κατερίνης και στα γραφεία Δόμησης & Τουρισμού η παράδοση και παραλαβή των πεπραγμένων στον Τουρισμό από τον Γιώργο Νταντάμη και την Μαρία Τερζίδου.
Η συνάντηση εξελίχθηκε σε κλίμα χαράς και διατυπώθηκαν αισιόδοξα μηνύματα τόσο από τον αναπληρωτή Δημάρχου Γιώργο Νταντάμη όσο και από την νέα Αντιδήμαρχο Τουρισμού Μαρία Τερζίδου. Σε μία πολύωρη συζήτηση εφ’ όλης της ύλης υπήρξαν λεπτομερείς αναφορές στα απολογιστικά στοιχεία αλλά και στις στοχεύσεις που εμπεριέχονται στο Ετήσιο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Κατερίνης για το 2021, με δεδομένη την δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων που ισχύουν σε όλη την χώρα.
Γεώργιος Νταντάμης:
« Ο Τουρισμός στον Δήμο μας πρέπει να ενισχυθεί. Ο τόπος πρέπει να προβληθεί σε όλα το εύρος και πλάτος του. Με κινητήριο δύναμη τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας κάναμε το ξεκίνημα και προσβλέπω με αισιοδοξία στην ανάπτυξη της Αντιδημαρχίας Τουρισμού ως σημείου αναφοράς της προβολής της εξαιρετικής μοναδικότητας που την χαρακτηρίζει, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του επιχειρείν στον Τουρισμό μας.»
Ο κ. Νταντάμης ευχήθηκε καλές εργασίες στην νέα Αντιδήμαρχο και εξέφρασε την βαθειά πίστη του στην ικανότητά της να υιοθετήσει γόνιμες πρακτικές για το καλό του τόπου και να αποτελέσει την πρέσβειρα του Δήμου Κατερίνης έξωθεν των ορίων του.
Η κ. Τερζίδου εξέφρασε την αισιοδοξία της και ευχαριστώντας αρχικά τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο για την εξαιρετική τιμή και την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό της, αναθέτοντας της τις αρμοδιότητες μίας τόσο σημαντικής Αντιδημαρχίας του Δήμου Κατερίνης ανέφερε:
«Είναι τιμή αλλά και βαριά ευθύνη να αναλαμβάνω αρμοδιότητες από τον Γιώργο Νταντάμη. Η δικλείδα ασφαλείας μου είναι η κοινή μας αντίληψη για την υπεραξία του τουριστικού μας προϊόντος σε όλο το γεωγραφικό του εύρος. Είμαι αισιόδοξη αλλά και προετοιμασμένη για τον όγκο δουλειάς που πρέπει να ολοκληρωθεί με ταχείς ρυθμούς για να αποδειχθούμε αποτελεσματικοί. Ο Τουρισμός μας επιβάλλεται να ενισχυθεί από εμάς, άμεσα και με θετικούς αλγορίθμους. Η πανδημία δεν μας περιορίζει στην επικοινωνία μας με τους δυνητικούς επισκέπτες μας εκτός των ορίων του Δήμου μας. Η στοχοθεσία προβολής του τουρισμού, που παραλαμβάνω σήμερα, είναι σαφής και επιβάλλεται να εμπλουτισθεί από συνέργιες και δράσεις που θα της αποδώσουν ρεαλιστικά εύσημα»

Πολιτική απορρήτου & cookies

Skip to content


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα