Παράδοση – παραλαβή στην Αντιδημαρχία Προγραμματισμού | ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Στο πλαίσιο διοικητικών αλλαγών, καθώς και συνέχειας της πορείας του Δήμου Κατερίνης, η παράδοση – παραλαβή των αρμοδιοτήτων της Αντιδημαρχίας Προγραμματισμού πραγματοποιήθηκε, σε εγκάρδιο κλίμα, σήμερα το πρωί. Συγκεκριμένα, ο τ. Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και νυν Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ, Γιώργος Τσιαλός, παρέδωσε στον νυν Αντιδήμαρχο, Σταύρο Χριστοφορίδη.
Ο Γιώργος Τσιαλός παραδίδοντας στον Σταύρο Χριστοφορίδη, του ευχήθηκε, μεταξύ άλλων: «Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο σου». Από την πλευρά του ο κ. Χριστοφορίδης ανταπέδωσε τις ευχές στο νέο πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού, (ΟΠΠΑΠ)».
Σε δηλώσεις του ο νέος Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Σταύρος Χριστοφορίδης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ τον Δήμαρχό μας, Κώστα Κουκοδήμο, που με εμπιστεύθηκε ξανά και μου ανέθεσε νέα καθήκοντα σε έναν ευρύ τομέα αρμοδιοτήτων τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, μέχρι σήμερα, ο συνάδελφος Γιώργος Τσιαλός.
Στόχος μου, αναλαμβάνοντας τα νέα μου καθήκοντα, είναι να εργαστώ άοκνα συνεργαζόμενος με τη Διοίκηση και τα στελέχη του Δήμου μας προκειμένου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στο όραμα της Δημοτικής μας Αρχής. Στόχος όλων μας είναι να οδηγηθεί ο Δήμος Κατερίνης σε μια νέα πολυποίκιλη ανάπτυξη και να υπηρετηθεί με ορθό τρόπο η λειτουργία του Δήμου και της περιοχής».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα