Παράδοση Τάμπλετ από τον Όμιλο ΕΛΠΕ στο Δήμο Ασπροπύργου για την κάλυψη αναγκών στον τομέα της Εκπαίδευσης. | Δήμος Ασπροπύργου

Παράδοση Τάμπλετ από τον Όμιλο ΕΛΠΕ
στο Δήμο Ασπροπύργου για την κάλυψη
αναγκών στον τομέα της Εκπαίδευσης

Την Δευτέρα, 6  Σεπτεμβρίου 2021  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο,  πραγματοποιήθηκε από  τον Δήμαρχο Ασπροπύργου κ. Νικόλαο Μελετίου, παρουσία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας κ. Σοφίας Μαυρίδη, η παραλαβή 20 tablets, δωρεά του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια.  Πιο συγκεκριμένα, η επικεφαλής της  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης & Σχέσεων με Τοπικές Κοινωνίες Νοτίου Ελλάδος  του Ομίλου  ΕΛΠΕ ΑΕ,  κ. Γεωργία  Δημητροπούλου προσέφερε στον τομέα της εκπαίδευσης, τις συσκευές για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών που προκλήθηκαν από την πανδημία.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές θα διανεμηθούν στα σχολεία, από την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου  και θα δοθούν σε μαθητές  που χρήζουν βοήθειας, για να εξυπηρετήσουν ανάγκες της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Τα tablets θα επιστραφούν στα σχολεία μετά το πέρας του σχολικού έτους, ως πάγιος εξοπλισμός των σχολικών μονάδων  για κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

 Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, κ. Σοφία Μαυρίδη ευχαρίστησαν θερμά την επικεφαλής Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ., κ. Γεωργία Δημητροπούλου για την ευγενή προσφορά και απένειμαν τιμητική πλακέτα ως ένδειξη εκτίμησης, για την άριστη συνεργασία του Ομίλου με  τον Δήμο Ασπροπύργου. Μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος  επεσήμανε την άμεση ανταπόκριση των ΕΛ.ΠΕ. σε κάθε έκκληση του Δήμου  και το αμέριστο ενδιαφέρον του για τις ανάγκες των συμπολιτών μας, ενώ η Αντιδήμαρχος, τόνισε τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε η ενδελεχής καταγραφή των αναγκών των σχολείων και των μαθητών, εκ μέρους του Δήμου, ώστε κανένα παιδί να μην μείνει εκτός εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Κύρια προτεραιότητα του Δήμου Ασπροπύργου είναι η προάσπιση των  δικαιωμάτων όλων των πολιτών και ιδιαιτέρως η διασφάλιση της ισότητας των ευκαιριών στην εκπαίδευση. Στόχος όλων, είναι η δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος  για τα παιδιά του Ασπρόπυργου.

Η  κ. Δημητροπούλου, ευχαρίστησε  τον Δήμαρχο κ. Μελετίου και την Αντιδήμαρχο, κ. Μαυρίδη  εκ μέρους του Ομίλου για την αγαστή  συνεργασία  και δήλωσε ότι το μήνυμα της νέας σχολικής χρονιάς  είναι «Κανένα παιδί εκτός εκπαίδευσης». 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα