Παράδοση των τροφίμων και των ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας – Δήμος Νέας Προποντίδας

Την ανθρωπιστική βοήθεια, που συγκεντρώθηκε από την προσφορά όλων σας παρέδωσαν χθες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εκπροσωπώντας τη Δημοτική αρχή, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Καραπανταζής και ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Παύλος Κιλήτσος.

Εκεί τους υποδέχθηκαν ο Περιφερειάρχης Λάρισας κ. Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, στους οποίους και εξέφρασαν τη συμπαράσταση όλων των δημοτών του Δήμου μας προς στους σεισμόπληκτους της περιοχής, που δοκιμάζονται. «Στεκόμαστε δίπλα στη Θεσσαλία που μετρά τις πληγές της. Δεν θα μπορούσαμε ως Δήμος να μην είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από το σεισμό, καθώς και εμείς πριν δυο καλοκαίρια βιώσαμε μια ανάλογη φυσική καταστροφή» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Ο κ. Αγοραστός με τη σειρά του ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για τη συγκέντρωση των αγαθών, καθώς και για τη στήριξη σε μία στιγμή δύσκολη και απρόβλεπτη. ««Ευχαριστώ τους Δημότες σας για την προσφορά τους. Μας δίνουν οξυγόνο ελπίδας ότι η κοινωνία βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία. Ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανθρωπιάς και τους εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αγοραστός.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα