Παραολυμπιακοί Αγώνες 2021: «Χάλκινος» ο Μιχαλεντζάκης στα 100 μέτρα ελεύθερης κολύμβησης

Το δεύτερο μετάλλιο της στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα, καθώς ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης κατέκτησε την τρίτη θέση στα 100 μέτρα ελεύθερο της κατηγορίας S8 στην κολύμβηση.

Ο 22χρονος πρωταθλητής κάλυψε την απόσταση σε 58.73 και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, την ώρα που ο Αυστραλός Μπεν Πόπαμ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 57.37 και ο Ρώσος Αντρέι Νικολάεφ πήρε το ασημένιο με 57.69.

Ο Μιχαλεντζάκης είχε κάνει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στα ημιτελικά, ενώ «χάρισε» στην ελληνική αποστολή το δεύτερο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο, μετά το επίσης χάλκινο του Παναγιώτη Τριανταφύλλου στην ξιφασκία.

Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα μας, που μόλις την πρώτη μέρα έφτασε τα δύο μετάλλια και βρίσκεται στην 20η θέση της κατάταξης.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

διαγωνισμός το δέντρο της ζωής

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Ένα υπέροχο κόσμημα «ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» σας περιμένει!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα