Παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου έγινε η παράδοση οχήματος στο Τ.Α. Ασπροπύργου από την Goldair Cargo | Δήμος Ασπροπύργου

Την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου παρευρέθηκε στη τελετή  παραλαβής – παράδοσης ενός υπερσύγχρονου οχήματος Nissan Qashqai από την εταιρεία Goldair Cargo προς το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Goldair Cargo, κ. Καλλίνικος Καλλίνικος  παρέδωσε το όχημα στον Διοικητή Ασφαλείας Ασπροπύργου, Αστυνόμο Β’ κ. Γεώργιο Μπέλλο αναφέροντας τα εξής:

«Η Goldair με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για ακόμη μια φορά, ενισχύει το Τ.Α. Ασπροπύργου με πολύτιμα μέσα για την επαρκέστερη κάλυψη των επιχειρησιακών του αναγκών. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που συνδράμουμε τα σώματα ασφαλείας της πατρίδας μας και ευελπιστούμε η εν λόγω συνδρομή μας, να βελτιώσει περαιτέρω τις επιχειρησιακές δυνατότητες του οικείου τμήματος και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και των επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Ασπρόπυργου».

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου ανέφερε:

«Η συνεργασία και η υποστήριξη των αναγκών της τοπικής μας κοινωνίας από τη Goldair Cargo είναι η έμπρακτη απόδειξη της αποτελεσματικότητας Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την ενδυνάμωση της Ασφάλειας των κατοίκων του Ασπρόπυργου».



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα