Πασχαλινό τραπέζι για 915 οικογένειες «στρώνει» το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής – Δήμος Φυλής

Ξεκίνησε σήμερα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής και θα διαρκέσει έως και την Μεγάλη Τετάρτη,  28 Απριλίου, η διανομή τροφίμων και άλλων ειδών για το Πάσχα σε 915 οικογένειες οι οποίες είναι δικαιούχοι του προγράμματος και αριθμούν συνολικά 1690 άτομα.


«Το Πάσχα και φέτος είναι διαφορετικό λόγω της πανδημίας, αυτό όμως που μένει ίδιο, είναι η σταθερή απόφασή μας, πως δεν θα αφήσουμε, κανένα συνδημότη μας, μόνο του,  απέναντι στις δυσκολίες. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φυλής προσέφερε τρόφιμα αλλά και το Πασχαλινό τραπέζι σε 915 οικογένειες που αντιστοιχούν σε 1690 συνανθρώπους μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Ο Χρήστος Παππούς αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αποτελεσματικότητα της Κοινωνικής Υπηρεσίας δεσμεύτηκε: «Συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε το δίχτυ κοινωνικής προστασίας της πόλης μας, με την ευχή οι έννοιες της αγάπης, της χαράς και  και της αισιοδοξίας, που παίρνουν ιδιαίτερη διάσταση τις ημέρες του Πάσχα, να φωτίσουν όλα τα νοικοκυριά του Δήμου μας. Καλή Ανάσταση».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα