Περηφάνια και λαμπρότητα στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Ζεφύρι – Δήμος Φυλής






Περηφάνια και λαμπρότητα στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο Ζεφύρι – Δήμος Φυλής


















Γραμμή Δημότη: 15691

Με λαμπρές θρησκευτικές τιμές και περισσή περηφάνια από τους συμμετέχοντες στην παρέλαση, εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 2021 στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.


Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί με πανηγυρική κωδωνοκρουσία σε όλες τις Ενορίες της πόλης του Ζεφυρίου.

Η Πανηγυρική Δοξολογία τελέστηκε παρουσία εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, μαθητών και πολιτιστικών φορέων στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου.

Εν συνεχεία το πλήθος μετακινήθηκε στην Κεντρική Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου όπου στο μνημείο πεσόντων τελέστηκε η Επιμνημόσυνη Δέηση και ακολούθησε η κατάθεση των στεφάνων και η ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου.

Τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν, ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος που είχε και την ευθύνη της άψογης διοργάνωσης των εορταστικών εκδηλώσεων, η π. Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Σχίζας, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου Γιώργος Κούρκουλος και ο αναπληρωτής Δημάρχου Τόλης Βαδεβούλης.

Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε μιλώντας για τις μεγάλες στιγμές και τις ηρωικές μορφές του Έπους του 40, η Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ζεφυρίου Ταξιαρχία Λαθουράκη.

Η Παρέλαση στην οποία συμμετείχαν με περηφάνια αντιπροσωπευτικά τμήματα όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, αθλητικά και πολιτιστικά τμήματα της πόλης του Ζεφυρίου, έγινε στην κεντρική λεωφόρο της Παναγίας Γρηγορούσης.

Ευχή όλων υπήρξε, του χρόνου η παρέλαση να γίνει κανονικά χωρίς τα αναγκαία περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας που τηρήθηκαν φέτος, με αποτέλεσμα να συμμετέχει μικρότερος αριθμός μαθητών, πολιτιστικών και αθλητικών φορέων.

Ακολουθούν χαρακτηριστικά videos και φωτογραφίες από τον κ. Κώστα Ρίζο:

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα