Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021 – Η Πάολα ερμηνεύει Μ. Θεοδωράκη: Άρχισε η έκδοση ηλεκτρονικών προσκλήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Δ. Ωραιοκάστρου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021 – Η Πάολα ερμηνεύει Μ. Θεοδωράκη: Άρχισε η έκδοση ηλεκτρονικών προσκλήσεων μέσω της ιστοσελίδας του Δ. Ωραιοκάστρου

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώνεται πως από σήμερα, Τρίτη 22 Ιουνίου 2021, είναι δυνατή η έκδοση ηλεκτρονικών προσκλήσεων για τη συναυλία της Πάολα, η οποία θα ερμηνεύσει έργα του Μίκη Θεοδωράκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021».

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 28 Ιουνίου 2021, στις 21.00, στο Γήπεδο Ωραιοκάστρου. Η είσοδος είναι δωρεάν και μόνο με πρόσκληση.

Οι πολίτες μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά την πρόσκληση για τη συναυλία μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου, που έχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (www.oraiokastro.gr).

Λίγα λόγια για τη συναυλία

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 – Η ΠΑΟΛΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Η Πάολα συναντά τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και ερμηνεύει το έργο του μεγάλου συνθέτη.  Ένα  πρόγραμμα αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά, αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη. Συμμετέχει ο Παναγιώτης Καραδημήτρης, μουσική επιμέλεια Θανάσης Βασιλιάς.

  • Τόπος: Γήπεδο Ωραιοκάστρου
  • Ώρα: 00

Όροι χρήσης έκδοσης προσκλήσεων 

  1. Κάθε πολίτης κάνει κράτηση στην εκδήλωση εισάγοντας:
    1. πλήρες ονοματεπώνυμό
    2. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)
    3. αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
    4. αριθμό επικοινωνίας
  1. Κάθε πολίτης επιτρέπεται να κάνει κράτηση σε κάθε εκδήλωση, μέχρι και 5 φορές με την ίδια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), με την προϋπόθεση ότι εισάγονται διαφορετικά ονοματεπώνυμα και Αριθμοί Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας. Σε περίπτωση που παρατηρηθούν κρατήσεις άνω των πέντε από τον ίδιο Πολίτη, ο Δήμος δύναται να ακυρώσει τις κρατήσεις αυτές χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση.
  1. Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή των πολιτών στο χώρο της εκδήλωσης είναι υποχρεωτική. Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.
  1. Οι πόρτες ανοίγουν μια ώρα πριν την προκαθορισμένη έναρξη, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροή. Οι ελεγκτές και οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού
  1. Η αίτηση αφορά την παραμονή στην εκδήλωση αυστηρά για το χρονικό περιθώριοπου έχει γίνει η κράτηση και οι πολίτες καλούνται ευγενικά να αποχωρούν από τον χώρο της εκδήλωσης μετά την λήξη του χρονικού ορίου
  1. Η ταυτοποίηση των πολιτώνπου έχουν κάνει κράτηση θα γίνεται στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης από εξουσιοδοτημένο ελεγκτή που θα ορίσει ο Δήμος.
  1. Οι πολίτες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς τους ή οποιοδήποτε άλλο νομιμοποιητικό έγγραφογια την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.
  1. Οι πολίτες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το αποδεικτικό της κράτησης, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail τους σε έξυπνη συσκευή (smartphone – tablet) είτε σε χειρόγραφη μορφή, εκτυπώνοντας το αποδεικτικό.
  1. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται από τους πολίτες στην φόρμα Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για την υποβολή κράτησης θέσης σε εκδήλωση, χρησιμοποιούνται μόνο για την ταυτοποίηση των πολιτών από εξουσιοδοτημένους ελεγκτές του χώρου της εκδήλωσης και για επικοινωνία μαζί τους στα πλαίσια ιχνηλάτησης κρουσμάτων COVID-19 και δεν επεξεργάζονται για κανέναν άλλον σκοπό εκτός από αυτόν για τον οποίον δηλώθηκαν.
  1. Τα προσωπικά δεδομένα κρατούνται σε βάση δεδομένων το μέγιστο 20 μέρες από την ημέρα που αφορά η αίτηση και στη συνέχεια διαγράφονται αυτόματα.
  1. Με την αποδοχή των όρων χρήσης ο κάθε πολίτης δηλώνει υπεύθυνα ότι:
    1. Δεν έχει νοσήσει από COVID-19 (νοσηλεία στο νοσοκομείο ή στο σπίτι),
    2. Δεν είχε συμπτώματα πυρετού, βήχα, αίσθημα κόπωσης, μυαλγίες/αρθραλγίες (πόνο στους μυς και στις αρθρώσεις) τις τελευταίες 14 ημέρες,
    3. Δεν έχει έρθει σε επαφή με ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 τις προηγούμενες 14 ημέρες,
    4. Έχει ενημερωθεί για τα μέτρα πρόληψης και προστασίας και για τους κινδύνους υγείας που μπορεί να προκαλέσει ο κορωνοϊός (COVID-19).

Το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021» διοργανώνεται από τον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ευγενική υποστήριξη της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων, του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρυμού, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας «Ο Μέγας Αλέξανδρος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων» και της Μορφωτικής Πολιτιστικής Κίνησης Νέων Μελισσοχωρίου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ.

Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή στο χώρο είναι υποχρεωτική.    

Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.    

Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο. Ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.

Οι εκδηλώσεις είναι αποκλειστικά για καθήμενους.

Χορηγοί επικοινωνίας «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021»

paola print2

paola print2


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα