«Πολιτιστικό Καλοκαίρι» – Agenda – ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

  • ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  • Σήμερα Πέμπτη στις 20:30 – Λαϊκή όπερα Μίκη Θεοδωράκη «Το Τραγούδι του Νεκρού Αδελφού», σε διασκευή του Χρήστου Σάλτα & σκηνοθεσία Μιχάλη Μητρούση.

Στην παρουσίαση του έργου συμμετέχει η χορωδία Ιδρύματος Σακελλαρίδη και πλειάδα εκλεκτών συντελεστών.

Είσοδος ελεύθερη.

Από το Tango στην κινηματογραφική μουσική

  • Συναυλία «Cine Tango» – Σάββατο 04 Σεπτεμβρίου & ώρα 20:30

Ο Όμιλος Φίλων της Φύσης & του Ανθρώπου «Μαστόδοντας – Νεοκαισάρεια» διοργανώνει συναυλία με θέμα «Cine Tango» από το Tango στην κινηματογραφική μουσική. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), του Δημοτικού Ωδείου, του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ.α. Επί σκηνής το μουσικό σχήμα plaza ensemple και ο δημοφιλής ερμηνευτής Μανώλης Χατζημανώλης. Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την περαίωση του Εκθετηρίου του Μαστόδοντα Νεοκαισάρειας.

Τα εισιτήρια διατίθενται και ηλεκτρονικά (online) μέσω της ticketservices.gr, μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 2107234567, των καταστημάτων public, καθώς επίσης και μέσω του τηλεφώνου 6948801975.

Το κόστος αγοράς του εισιτηρίου είναι 10,00€ και μειωμένο κατά 20% σε φοιτητές, Πολύτεκνους, ανέργους, άνω των 65 ετών και ΑμεΑ.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τηρούνται οι προβλεπόμενες

υγειονομικές διατάξεις που ορίζει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας.

-«Μάνες του κόσμου» – Έκθεση φωτογραφίας στο πάρκο της Κατερίνης

Με σπάνια ευαισθησία, πορτρέτα και στιγμιότυπα από «Μάνες του κόσμου», που προσφέρουν μια μοναδική βιωματική εμπειρία στους επισκέπτες αποτυπώνει ο φακός του Νίκου Μπαμπανίκα. Ο λόγος για την ξεχωριστή υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας, η οποία φιλοξενείται στο δημοτικό πάρκο Κατερίνης.

Την επιμέλεια της έκθεσης υπογράφει η Μιράντα Παππά, μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα