Πρίγκιπας Χάρι: Επέστρεψε στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στη Βρετανία για την κηδεία του παππού του, πρίγκιπα Φίλιππου.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, η πτήση της British Airways από το Λος Άντζελες, που μετέφερε τον Δούκα του Σάσεξ, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου τα ξημερώματα της Κυριακής τοπική ώρα. Η βρετανική tabloid Sun γράφει πως τον πρίγκιπα Χάρι υποδέχτηκαν στον αεροδιάδρομο αστυνομικοί με ένα Range Rover.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εγγονός του Φίλιππου, που το τελευταίο διάστημα προκάλεσε τεράστιο «πονοκέφαλο» στη βασιλική οικογένεια, βρίσκεται σε απομόνωση στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Το Σάββατο το παλάτι του Μπάκινγκχαμ επιβεβαίωσε πως ο πρίγκιπας Χάρι θα επέστρεφε στη Βρετανία από τις ΗΠΑ, όπου πλέον κατοικεί μόνιμα με τη Μέγκαν Μάρκλ και τον γιο τους, Άρτσι. Ωστόσο, η Δούκισσα του Σάσεξ δεν ταξίδεψε μαζί του, καθώς είναι έγκυος και δεν έλαβε το «πράσινο φως» από τον γιατρό της.

Αρκετοί Βρετανοί εμφανίστηκαν ενοχλημένοι που ο Χάρι θα επέστρεφε στη Βρετανία και θα μπορούσε να παρακάμψει την υποχρεωτική καραντίνα ωστόσο, όπως γράφει το βρετανικό δίκτυο Sky News, υπάρχει ένα «παραθυράκι» που του το επιτρέπει. Σύμφωνα με όσα γράφει επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησης, όσοι φτάνουν στη Βρετανία από ξένες χώρες πρέπει να αυτό-απομονωθούν για 10 ημέρες.

Εξαιρούνται όσοι θέλουν να δώσουν το «παρών» στην κηδεία κάποιου κοντινού συγγενή – κατηγορία στην οποία εμπίπτει και ο πρίγκιπας Χάρι. Επιτρέπεται μόνο η μετάβαση στην κηδεία και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα μπορεί να δώσει το «παρών» σε άλλες εκδηλώσεις μνήμης που ενδεχομένως να διοργανωθούν.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα