Πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός στους Παιδικούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά για το νέο Σχολικό Έτος. – Δήμος Πλατανιά – Platanias Municipality

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο καθιερωμένος Αγιασμός στους Παιδικούς Δημοτικούς Σταθμούς του ΝΠΔΔ του Δήμου Πλατανιά, στις Βουκολιές και στο Σκινέ.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και ο Αγιασμός στο Δημοτικό Βρεφικό και Παιδικό Σταθμό Κοντομαρί, όπου φέτος για πρώτη φορά λειτούργησε και δεύτερο βρεφικό τμήμα.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Κος Μαλανδράκης Ιωάννης, στο χαιρετισμό του ανέφερε μεταξύ των άλλων ” …ο Δήμος Πλατανιά ανακατασκεύασε το κτίριο και τοποθέτησε πλήρη εξοπλισμό, καθώς και διαμόρφωση με παιδότοπο στους εξωτερικούς χώρους και έτσι έχουμε τον πρώτο βρεφικό μας σταθμό με δυο τμήματα! Με το τρόπο αυτό συνεχίζουμε σταθερά να δημιουργούμε νέες υποδομές κοινωνικής φροντίδας…’’

Η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη Χρυσάνθη μεταξύ των άλλων “ … ότι έχει προσληφθεί το απαραίτητο προσωπικό ώστε να λειτουργεί σωστά ο βρεφικός σταθμός αλλά και ο παιδικός Τελος, ευχήθηκε στα παιδιά και στους γονείς υγεία,καλή και δημιουργική Χρονιά…”

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος & Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Δημητρογιαννάκης Στυλιανός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ Μαλακωνάκης Ιωάννης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα