Πρακτικό Συνεδρίασης 3/2021 της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνος

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

από το Πρακτικό Συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 3/2021
της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος

Σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 9:00 στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος, διεξήχθη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου δια περιφοράς (σύμφωνα με τις υπ’ αρ. 643/69472/24-9-2021 και 426/77233/13-11-2020 εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών) μετά από πρόσκληση των μελών της. Διαπιστώθηκε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία, δηλαδή σε σύνολο οκτώ (8) μελών βρέθηκαν παρόντα τα οκτώ (8) μέλη.

 

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΝΤΕΣ

1

Τσίρκας Στέργιος

Πρόεδρος

2

Κυπαρίσσης Ευάγγελος

Τακτικό μέλος

3

Μπατζές Νικηφόρος

Τακτικό μέλος

4

Μπούσουλας Ιωάννης

Τακτικό μέλος

5

Παπαϊωάννου Δημήτριος

Τακτικό μέλος

6

Στάμος Χρήστος

Τακτικό μέλος

7

Σωτηρίου Ευάγγελος

Τακτικό μέλος

8

Τσακιργιάννης Βασίλειος

Τακτικό μέλος

Στην συνεδρίαση συμμετείχε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μαραθώνος κ Νικόλαος Ζολοταριώφ.

Τα πρακτικά τηρήθηκαν από τη Δημοτική Υπάλληλο και γραμματέα της Εκτελεστικής Επιτροπής κα Σαφρά Μαρία.

Κατόπιν των ανωτέρω, άρχισε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνος.

Θέμα 2ο: Κατάρτιση προσχεδίου προϋπολογισμού Δήμου Μαραθώνος οικονομικού έτους 2022.

Ο Πρόεδρος, εισηγούμενος το θέμα, ανέφερε ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό Λειτουργίας Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και με τις διατάξεις των άρθρων 63, 266 και 268 του Ν. 3852/2010, η Εκτελεστική Επιτροπή συγκεντρώνει και αξιολογεί τις προτάσεις των υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, και εισηγείται το προσχέδιο του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2022.

Το προσχέδιο θα σταλεί για έγκριση στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Μαραθώνος και στη συνέχεια θα διαβιβασθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση.

Στη συνέχεια, υπέβαλε το προσχέδιο του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2022 προς έγκριση, και κάλεσε την Εκτελεστική Επιτροπή να αποφασίσει σχετικά.

Κατόπιν διαλογικής συζήτησης, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθημερινότητας, κ. Χρήστος Στάμος εισηγήθηκε να εξεταστεί το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2022, το οποίο περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2022, δύο ακόμη έργα, ήτοι αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή Σεφέρια της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα, και μία μικρής κλίμακας πεζογέφυρα στον Συνοικισμό της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα. Κατά τα λοιπά, συμφώνησε με το υπό έγκριση προσχέδιο του προϋπολογισμού έτους 2022.

Η Εκτελεστική Επιτροπή, αφού άκουσε τα ανωτέρω,

Αποφασίζει κατά πλειοψηφία

προβαίνει στην κατάρτιση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του Δήμου Μαραθώνος οικονομικού έτους 2022, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης απόφασης, και το οποίο διαβιβάζει στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου προς έγκριση.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 3/2021.

Ο Πρόεδρος                        

Στέργιος Τσίρκας    

Μοιραστείτε το


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα