Προμήθεια υποστηρικτικού εξοπλισμού (κάδοι, κομποστοποιήσιμοι σάκοι) για την λειτουργία των Αυτόνομων Μηχανικών Κομποστοποιητών (A2UFOOD) | Διακηρύξεις – Δημοπρασίες | Ο Δήμος |

Ο Δήμος Ηρακλείου ανακοινώνει ότι θα προβεί στην συλλογή προσφορών για την Προμήθεια υποστηρικτικού εξοπλισμού (κάδοι, κομποστοποιήσιμοι σάκοι)  για την λειτουργία των Αυτόνομων Μηχανικών Κομποστοποιητών στα πλαίσια υλοποίησης της πράξης “Αποφευκτέα και Μη Τροφικά Υπολείμματα: Μια Ολιστική Προσέγγιση Διαχείρισης για Αστικές Περιοχές ”: “A2UFOOD”. και καλεί τους ενδιαφερόμενους  οικονομικούς φορείς να καταθέσουν τις προσφορές τους  σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο σύμφωνα με την υπ’αριθμ. 68893/22-07-2021 πρόσκληση που ακολουθεί και εμπεριέχει τη σχετική μελέτη για τα ζητούμενα είδη.  Ο συνολικός προϋπολογισμός των ειδών ανέρχεται στο ποσό των 28.021,52 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Προσφορές γίνονται δεκτές προς υποβολή μέχρι και τις  05/08/2021, ημέρα  Πέμπτη στο Πρωτόκολλο του Δήμου Ηρακλείου, στην διεύθυνση Αγίου Τίτου 1, Τ.Κ. 71202.  Πληροφορίες δίνονται από το Τμήμα Προμήθειών- Δημοπρασιών του Δήμου στα τηλέφωνα 2813 409185-468 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 Οι οικονομικοί φορείς μπορούν να υποβάλλουν προσφορά εντός της παραπάνω προθεσμίας για ένα ή περισσότερα του ενός ή για το σύνολο των ειδών της παρούσας προμήθειας. Προσφορές θα πρέπει να δίδονται για τη συνολική ποσότητα του είδους. Ανάθεση θα γίνει ανά είδος. Τα είδη, ο ενδειτικός προϋπολογισμός,  ο τρόπος σύνταξης προσφοράς και οι τεχνικές απαιτήσεις δίδονται στο τεύχος της μελέτης που στη που επισυνάπτεται στο παρόν και ακολουθεί.  Για την υποβολή της προσφοράς παρέχεται το σχετικό έντυπο οικονομικής προσφοράς.

 


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα