Προχωρά τις συνδέσεις με το δίκτυο ακαθάρτων ο Δήμος Φυλής – Δήμος Φυλής






Προχωρά τις συνδέσεις με το δίκτυο ακαθάρτων ο Δήμος Φυλής – Δήμος Φυλής


















Γραμμή Δημότη: 15691

Υπογράφηκε η σύμβαση του Δήμου με τον εργολάβο που ανέλαβε, μετά από ηλεκτρονικό διαγωνισμό, το έργο της σύνδεσης των νοικοκυριών με το δίκτυο αποχέτευσης και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Φυλής.


Με το έργο θα δοθεί η δυνατότητα στους συνδημότες μας να συνδεθούν με το δίκτυο αποχέτευσης, βελτιώνοντας τις συνθήκες της ζωής τους και εξοικονομώντας σημαντικά χρηματικά ποσά.

Ειδικότερα θα κατασκευασθούν 174m νέου αγωγού ακαθάρτων και 810m νέων συνδέσεων ακινήτων. Επιπρόσθετα, θα τοποθετηθούν 180 νέα φρεάτια προσαρμογής (φρεάτια «ταυ») σε κάθε νέα σύνδεση ακινήτου, 4 νέα φρεάτια επίσκεψης δικτύου και θα καθαριστούν 90 υφιστάμενα φρεάτια επίσκεψης δικτύου και 510m αγωγού αποχέτευσης από λύματα που καθιστούν το δίκτυο μη λειτουργικό ή σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και ανενεργό.

Τη σύμβαση υπέγραψε, το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου 2021, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, παρουσία του Αντιδημάρχου Θανάση Σχίζα και του Ειδικού Συνεργάτη του Γιάννη Λιάκου.

«Παράλληλα με τα μεγάλα έργα, συνεχίζουμε τα μικρότερα που είναι εξ ίσου σημαντικά, γιατί βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας. Ένα από αυτά είναι και οι συνδέσεις νοικοκυριών με το υφιστάμενο δίκτυο αποχέτευσης. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και όλους τους εργαζομένους του Δήμου που προσπαθούν, καθημερινά, να προχωρούν τα έργα που θα κάνουν την πόλη μας πιο όμορφη και πιο λειτουργική» δήλωσε σχετικά ο Χρήστος Παππούς.

Please ensure Javascript is enabled for purposes of

website accessibility

Ψηφιακή Εργαλειοθήκη


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα