Πρόγραμμα Απασχόλησης Ανέργων 55-67 ετών στον Δήμο Βριλησσίων

Τη δυνατότητα εργασίας σε μακροχρόνια άνεργους ηλικίας άνω των 55 ετών που δεν λαμβάνουν σύνταξη και επιθυμούν να συμπληρώσουν τα ένσημά τους, δίνει ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης και του σχετικού προγράμματος του ΟΑΕΔ.  
Ωφελούμενοι του επιδοτούμενου προγράμματος είναι άνεργοι ηλικίας 55-67 ετών, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, για χρονικό διάστημα τουλάχιστον δώδεκα μηνών. 
Ο Δήμος Βριλησσίων είναι ένας από τους πρώτους  Δήμους σε όλη την χώρα που έχουν κάνει χρήση του συγκεκριμένου προγράμματος. Όπως αναφέρει η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ, Βούλα Λάμπρου-Αρσένη: “Οφείλουμε να λειτουργήσουμε με κατεύθυνση την υποστήριξη όλων των κοινωνικών ομάδων και ιδιαίτερα όσων βρίσκονται σε κοινωνικό και εργασιακό αποκλεισμό.  Πρόκειται για άτομα που είτε έχουν απολυθεί και δεν μπορούν να βρουν δουλειά, είτε ακόμα και για επαγγελματίες οι οποίοι αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους. Μέσω του Δήμου Βριλησσίων οι άνεργοι 55+ έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν και να συμπληρώσουν τα απαραίτητα ένσημα ώστε να βγουν στη σύνταξη». 
Ο Δήμος Βριλησσίων εκδήλωσε ενδιαφέρον για το εν λόγω πρόγραμμα του ΟΑΕΔ από το 2019,  προκειμένου οι άνεργοι να ενταχθούν παραγωγικά στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου ( Βοήθεια στο Σπίτι, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Συσσίτιο,  Δημοτικά -Κοινωνικά Ιατρεία, Κοινωνικό Φαρμακείο και άλλα). 
Οι συμβάσεις έχουν διάρκεια δυο έτη με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο 
Για πληροφορίες ενδιαφερομένων 55-67 παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 210-6135611 Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης ώστε να υπάρξει καταγραφή και δρομολόγηση των αιτημάτων.  


Πηγή
Author:

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα