Πρόγραμμα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, θέτοντας υψηλούς στόχους για την υλοποίηση πολιτικών που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος και στη μείωση των αποβλήτων όλων των μορφών, προχώρησε στην υλοποίηση προγράμματος εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ) και προτρέπει τους πολίτες του να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή ώστε όλοι μαζί, συλλογικά και συμμετοχικά να προωθήσουμε τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης μέσω της ανακύκλωσης και της επαναχρησιμοποίησης.

Τηλεφωνώντας στο 2313302830, καταγράφουμε το αίτημα σας και σύντομα, συνεργείο του Δήμου παραλαμβάνει από τον χώρο σας, εντελώς δωρεάν, τις μικρές ή ογκώδεις ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές σας (υπολογιστές, οθόνες, εκτυπωτές, τηλεοράσεις, πλυντήρια, φούρνοι μικροκυμάτων, ψυγεία κ.ά.).

Ο Δήμος Παύλου Μελά και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, ενθαρρύνουν τους πολίτες να υιοθετήσουν συμπεριφορά φιλικότερη προς το περιβάλλον. Η Ανακύκλωση πρέπει να γίνει τρόπος ζωής και σκέψης όλων. Η κοινή προσπάθεια εξοικονόμισης πρώτων υλών και ενέργειας είναι η λύση για τη βιώσιμη ανάπτυξη. Η διαφύλαξη του περιβάλλοντος είναι πραγματικά στο χέρι και στη διάθεση μας. Ας το κάνουμε πράξη!


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα