Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης του ΔΣ στις 15/06/2021

Δευτέρα, 14 Ιούνιος 2021 11:57 Δημοτική Εφημερίδα – Δελτία Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ …………………………………….

ΝΟΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ  ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ
Άργος Ορεστικό,  14 Ιουνίου 2021
Αριθ. Πρωτ:    5024
ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα Διανομής

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε την Τρίτη 15 Ιουνίου 2021 σε έκτακτη δια περιφοράς συνεδρίαση, η οποία θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα λήξει στις 14:00, για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

α/α

ΘΕΜΑ

1

Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου στη γενική συνέλευση της αστικής εταιρείας με την επωνυμία «ΔΙΕΞΟΔΟΣ».

2

Παραχώρηση χρήσης δημοτικού χώρου.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούν να  αποστείλουν την ψήφο τους με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ή μέσω μηνύματος κινητής τηλεφωνίας κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.

Η συνεδρίαση προκαλείται εκτάκτως διότι ο Δήμος θα πρέπει να απαντήσει εγκαίρως στα αιτήματα: α) της αστικής εταιρείας ΔΙΕΞΟΔΟΣ» περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου και β) της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας «ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΗΣ» σχετικά με την παραχώρηση χώρου του Δήμου για την πραγματοποίηση εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η διαδικασία της δια περιφοράς συνεδρίασης για τη λήψη απόφασης σχετικά με τα ανωτέρω θέματα επιλέγεται σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του N.3852/10 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος Α’)  «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης/ Άρθρο 67 -Σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου».

Οι κ.κ. δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν  να ενημερώνονται για τα ανωτέρω θέματα   από τον ηλεκτρονικό φάκελο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο   Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου

 

 

Παναγιώτης  Βακόπουλος


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα