Πρόσκληση 25ης Συνεδρίασης Δ.Σ. για τις 22-06-2021 – Δήμος Φυλής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                         
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                                
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Άνω Λιόσια 18-06-2021
Αριθ. Πρωτ.: 17445

 ΠΡΟΣ
 Τον Δήμαρχο, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και
Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Φυλής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς η με αρ. 25 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 22-6-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, σύμφωνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) Α) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α΄/11-3-20) και Β) «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (ΦΕΚ 75/Α΄/30-3-20) με τα πιο κάτω θέματα :

 

  1. Λήψη απόφασης για ΕΓΚΡΙΣΗ:

α) Οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των φορέων: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, με την επωνυμία «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» με διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.»

β) Σύστασης Αναπτυξιακού Οργανισμού των φορέων: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, με την επωνυμία «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» με διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.»

γ) Συμμετοχής της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ στον Αναπτυξιακό Οργανισμό με την επωνυμία «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» με διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.»

δ) Σχεδίου καταστατικού του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των φορέων: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, με την επωνυμία «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» με διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.».

ε) Εξουσιοδότηση του Δημάρχου Δήμου Φυλής για υπογραφή απαιτούμενων έγγραφων.

 

  1. Λήψη απόφασης για ΟΡΙΣΜΟ:

α) Εκπροσώπων της ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ στην γενική συνέλευση του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των φορέων: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, με την επωνυμία «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.».

β) Εκπροσώπων ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ στο διοικητικό συμβούλιο του υπό σύσταση Αναπτυξιακού Οργανισμού των φορέων: ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ  Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ  ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, με την επωνυμία «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΜΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» και διακριτικό τίτλο «ΣΥΜΠΡΑΞΙΣ Α.Ε.- Α.Ο.Τ.Α.».

  1. Επικαιροποίηση της αρ. 192/26-10-20 απόφασης Δ.Σ. περί αποδοχής ή μη εξώδικου συμβιβασμού μεταξύ του Δήμου Φυλής και των: 1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΠΠΟΥ του Κωνσταντίνου, 2. ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΠΠΟΥ του Μιχαήλ, 3. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΠΑΠΠΟΥ του Μιχαήλ, 4. ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΠΛΑΒΟΥΚΟΥ του Ιωάννη, 5. ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΠΟΥ του Ιωάννη, 6. ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΠΑΠΠΟΥ του Ιωάννη μετά από άσκηση αγωγής, δυνάμει της αρ. 299/20 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, λόγω παρέλευσης ημερομηνιών.

 

  1. Επικύρωσης της απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί έγκρισης της 5ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

 

  1. Καθορισμός αμοιβής του δικηγόρου, κ. Πολίτη Γεωργίου α) για την παράστασή του ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σε αίτηση αναστολής εκτέλεσης κατά την δικάσιμο της 8-6-21 και β) για την παράστασή του ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά την δικάσιμο της 9-6-21.

 

  1. Εξέταση αιτήματος διαμορφώσεως εισόδου – εξόδου μεικτού πρατηρίου υγραερίου και υγρών καυσίμων της επιχείρησης «ΜΠΛΕΤΣΟΣ Α.Ε.», επί της οδού Λ. Φυλής 77, της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, του Δήμου Φυλής.

 

  1. Έγκριση Δ.Σ. για τον καθορισμό αμοιβής εξεταστικών επιτροπών των Πτυχιακών εξετάσεων του Δημοτικού Ωδείου Φυλής.

 

  1. Αποζημίωση ιδιοκτησίας ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ και ΚΩΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ στο Ο.Τ 1625 στην Π.Ε. ΠΑΝΟΡΑΜΑ της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, έκτασης 27,80 τ.μ. για έκαστο.

 

  1. Αποζημίωση ιδιοκτησίας με κτημ. αρ. 100317 στο Ο.Τ 1012A των ΛΕΓΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗΣ, ΛΕΓΑΚΗ ΑΡΕΤΗΣ, ΛΕΓΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, και ΛΕΓΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στην Π.Ε. ΔΡΟΣΟΥΠΟΛΗ της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων έκτασης 17,025 τ.μ. για έκαστο.

 

      Συγκεκριμένα, καλείσθε όπως μας ενημερώσετε, έως την ως άνω ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συνεδρίασης, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimotikosymbouliofylis@fyli.gr, περί την ψήφο σας (υπέρ ή κατά ή λευκή ψήφος ή αποχή από την ψηφοφορία) ως και περί τις τυχών απόψεις σας – προκειμένου να συμπεριληφθούν στα πρακτικά της συνεδρίασης – επί των ανωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης, λαμβανομένων υπόψη και των σχετικών εισηγήσεων.

Σύμφωνα δε, με την εγκύκλιο 40/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), οι αποφάσεις που θα ληφθούν στη δια περιφοράς συνεδρίαση, θα ανακοινωθούν από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση, μετά τη λήψη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα