Πρόσκληση 27ης Συνεδρίασης Δ.Σ. για τις 06-07-2021 – Δήμος Φυλής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                                         
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ                                                                                                                
ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ

Άνω Λιόσια 02-07-2021
Αριθ. Πρωτ.: 19467

 ΠΡΟΣ
 Τον Δήμαρχο, τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και
Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Φυλής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας γνωρίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς η με αρ. 27 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 06-07-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, σύμφωνα με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (Π.Ν.Π.) Α) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του» (ΦΕΚ 55/Α΄/11-3-20) και Β) «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις (ΦΕΚ 75/Α΄/30-3-20) με τα πιο κάτω θέματα :

 

  1. Έγκριση Τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του ν.π.δ.δ «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» Δήμου Φυλής, δυνάμει αρ. 10/21 απόφασης Δ.Σ. του ν.π.δ.δ. ».

 

  1. Επικύρωση της απόφασης Οικονομικής Επιτροπής περί έγκρισης της 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021.

 

  1. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου, κ. Χαροκόπου Αγγελικής, α) σχετικά με το χειρισμό υπόθεσης για περιβαλλοντική αδειοδότηση στην ευρύτερη περιοχή ΟΕΔΑ Δήμου Φυλής και β) σχετικά με το χειρισμό υπόθεσης των παραβάσεων ενωσιακού δικαίου κατά την αδειοδότηση των έργων & δραστηριοτήτων στην ευρύτερη περιοχή ΟΕΔΑ Δήμου Φυλής.

 

  1. Κατάργηση των θέσεων των δύο κενωθέντων περιπτέρων επί της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου και επί της οδού Παναγίας Γρηγορούσης και Δερβενακίων, στη Δ. Ε. Ζεφυρίου του Δήμου Φυλής.

 

  1. Παραχώρηση αναπηρικής θέσης στάθμευσης(parking) στο όχημα με αρ. κυκλ. ΖΜΙ4122.

 

  1. Αίτημα έκτακτης επιχορήγησης ποσού 11.819,22 ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών προς ΔΟΥ, ΕΦΚΑ και ΕΥΔΑΠ των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών των πρώην Δήμων Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου –Φυλής, χρονικής περιόδου πριν την ίδρυση του νυν Ν.Π.Δ.Δ. Β΄ΕΣΕ Δήμου Φυλής.

 

  1. Αποζημίωση ιδιοκτησίας ΤΣΙΓΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ με κτημ. αρ. 323108 στα Ο.Τ 242 – 243 – 244 της Π.Ε. ΚΑΤΩ ΛΙΜΝΗ ΖΕΦΥΡΙΟΥ στο Ο.Τ. 257 της Π.Ε. ΚΑΤΩ ΛΙΜΝΗ ΖΕΦΥΡΙΟΥ της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων έκτασης 16,80 τ.μ.

 

  1. Διάθεση αιθουσών για παραρτήματα νηπιαγωγείων στο Δήμο Φυλής, για το σχολικό έτος 2021-2022.

 

      Συγκεκριμένα, καλείσθε όπως μας ενημερώσετε, έως την ως άνω ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της συνεδρίασης, μέσω αποστολής μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimotikosymbouliofylis@fyli.gr, περί την ψήφο σας (υπέρ ή κατά ή λευκή ψήφος ή αποχή από την ψηφοφορία) ως και περί τις τυχών απόψεις σας – προκειμένου να συμπεριληφθούν στα πρακτικά της συνεδρίασης – επί των ανωτέρω θεμάτων ημερήσιας διάταξης, λαμβανομένων υπόψη και των σχετικών εισηγήσεων.

Σύμφωνα δε, με την εγκύκλιο 40/2020 του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ: 6ΩΠΥ46ΜΤΛ6-50Ψ), οι αποφάσεις που θα ληφθούν στη δια περιφοράς συνεδρίαση, θα ανακοινωθούν από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση, μετά τη λήψη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ-ΠΕΡΙΣΟΡΑΤΗ ΖΩΗ-ΒΑΣΙΛΙΚΗ


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα