«Πόλεμο» στους βανδάλους για τις καταστροφές δημοτικής περιουσίας έχει κηρύξει ο Δήμος Φυλής – Σύλληψη ρομά για αποξήλωση πινακίδων οδοσήμανσης – Δήμος Φυλής

Οργή στο Δήμο Φυλής έχουν προκαλέσει οι συνεχιζόμενοι βανδαλισμοί δημοτικής περιουσίας. Λίγες μέρες μετά τις συλλήψεις για καταστροφές στα σχολεία και για παράνομη απόρριψη μπάζων, ήρθε και η σύλληψη για αποξήλωση πινακίδων οδικής σήμανσης.


Ειδικότερα, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου 2021 συνελήφθη, από την Ελληνική Αστυνομία, ένα άτομο ΡΟΜΑ που αποξήλωνε πινακίδες οδοσήμανσης προκειμένου να τις πωλήσει για σκραπ.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη, ο οποίος απευθύνθηκε στον αρμόδιο Αν. Δήμαρχο Γιώργο Ραφτέλη, που μετέβη, αμέσως, στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση για φθορά δημοτικής περιουσίας. Εν τω μεταξύ, εκκρεμεί στο Αστυνομικό Τμήμα Άνω Λιοσίων, αίτηση του Δήμου Φυλής για την παροχή των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού του φορτηγού ο οποίος συνελήφθη, επ’ αυτοφώρω, από τον Μιχάλη Οικονομάκη να απορρίπτει μπάζα, προκειμένου να του επιβληθούν, από τη Δημοτική Αστυνομία, τα πρόστιμα που προβλέπονται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου Φυλής.

Σημειωτέον ότι η Δημοτική Αστυνομία έχει εντείνει την προσπάθειά της στο τομέα αυτό με συνεχείς περιπολίες, ενώ παρόμοιο αίτημα έχει υποβληθεί κι από το Δήμαρχο Χρήστο Παππού στον Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Αττικής.

Αναφερόμενος στην σύλληψη, ο Αναπλ. Δήμαρχος Γιώργος Ραφτέλης δήλωσε. “Την ώρα που, με εντολή του Δημάρχου Χρήστου Παππού, τοποθετούμε χιλιάδες πινακίδες οδοσήμανσης ώστε να ενισχύσουμε την οδική ασφάλεια και να προστατεύσουμε τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα των συνδημοτών μας, κάποιοι ασυνείδητοι επιχειρούν να βιοποριστούν εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Είμαστε, με το Δήμαρχο και τους συναδέλφους, σε συνεχή πόλεμο εναντίον αυτών που αδιαφορούν για τα αυτονόητα δικαιώματα όλων μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ραφτέλης.


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα