Πώς θα χάσω μερικά κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα; Συμβουλές από την Ειρήνη Δανιήλ

Κάνε αποτοξίνωση μέχρι τα Χριστούγεννα! Σε λιγότερο από ένα μήνα θα καθόμαστε στο εορταστικό τραπέζι και θα απολαμβάνουμε όλες τις λιχουδιές, ενώ ταυτόχρονα το μυαλό μας θα τριγυρνάει στις θερμίδες που θα ενδεχομένως θα πάρουμε.

Γράφει η Ειρήνη Δανιήλ

Αυτό όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να «κρατηθείτε» αυτήν την εποχή, να κάνετε αποτοξίνωση και να χάσετε μερικά κιλά, ώστε να μην φορτώσετε στο σώμα σας πολλά παραπάνω. Εξάλλου εκείνες τις ημέρες σίγουρα θα φορέσετε κάτι εντυπωσιακό, οπότε αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να ξεκινήσετε τώρα την προσπάθειά σας.

Ξεκινάμε λοιπόν! Για μια βδομάδα να εστιάσατε στην κατανάλωση φρούτων, λαχανικών με έντονα χρώματα, δημητριακών ολικής άλεσης και οσπρίων. Κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών να χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα, πολύ σκόρδο και κρεμμύδι γιατί είναι πλούσια σε θειικές ενώσεις, που βοηθούν το σώμα σας να παράγουν αντιοξειδωτικά. Σημαντικό είναι να πίνετε πολλά υγρά, όπως για παράδειγμα 8-12 ποτήρια νερό για να βοηθήσετε το σώμα σας να αποβάλλει τις τοξίνες. να αποφεύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, όπως είναι το fast food, τα τηγανητά, την καφεΐνη, τα γαλακτοκομικά, το αλκοόλ, το κόκκινο κρέας, τη ζάχαρη και το άσπρο αλεύρι.

Είναι γνωστό ότι ένας καλός συνδυασμός διατροφής και άσκησης μπορούν να σου δώσουν εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής περιόδου. Με 20 λεπτά προπόνησης τη μέρα είτε σε γυμναστήριο είτε σπίτι, θα καταφέρουμε να φέρουμε τη ζυγαριά εκεί που θέλουμε. Μπορείτε μόνο να περπατάμε σε γρήγορο ρυθμό!

TIP: Μετά από το μεσημεριανό γεύμα να πίνεις ένα φλιτζάνι πράσινο τσάι. Μετά το απογευματινό να πίνεις ένα φλιτζάνι ρόφημα κρόκου Κοζάνης.

Ειρήνη Δανιήλ

Personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια

Λίγα λόγια για την Ειρήνη Δανιήλ

Η Ειρήνη Δανιήλ, γνωστή personal trainer και υπεύθυνη για τα κορμιά πολλών διάσημων, καθώς συνεργάστηκε με τη Μιμή Ντενίση, ενώ αυτή τη περίοδο ανάμεσα στα άτομα που  προπονεί είναι και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Οι Πάνος Καλλίτσης, Δημήτρης Παππάς, Κατερίνα Δαλάκα είναι μερικά από τα ονόματα που την εμπιστεύτηκαν. Από μικρή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και μέχρι σήμερα μετρά πολλές διακρίσεις, ούσα πρωταθλήτρια Ελλάδας στο έπταθλο, μέλος της εθνικής ομάδας, personal trainer και Φυσικοθεραπεύτρια.

Έχει το δικό της γυμναστήριο και το δικό της στούντιο στον Πανελλήνιο Αθλητικό Σύλλογο.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα