Πώς ταξιδεύουμε με τα κατοικίδιά μας σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο;

Τα ταξίδια με ιδιωτικό αεροπλάνο επιτρέπουν στο σκυλί ή τη γάτα σας να ταξιδεύει στην κύρια καμπίνα.

Όσοι έχουμε κατοικίδια λατρεύουμε να ταξιδεύουμε με τους γούνινους φίλους μας. Έτσι, το ταξίδι με ιδιωτικό αεροσκάφος είναι ο καλύτερος και πιο άνετος τρόπος για να το κάνουμε καθώς εκεί μπορούμε να έχουμε τους αγαπημένους μας φίλους μαζί καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Τα κατοικίδια μπορούν επίσης να περπατούν όταν το ιδιωτικό αεροπλάνο βρίσκεται σε μεγάλο υψόμετρο ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να τρώνε όποτε το επιθυμούν.

Οι κανόνες όταν ταξιδεύετε με τη γάτα ή το σκύλο σας με ιδιωτικό τζετ και άλλες γενικές προτιμήσεις κατοικίδιων ζώων, παρατίθενται στις δηλώσεις που παρέχονται στον αερομεταφορέα. Σημειώστε ότι κάθε κατάσταση είναι διαφορετική, οι κανόνες και οι συστάσεις διαφέρουν όταν πρόκειται για τη μεταφορά κατοικίδιων ζώων σε ιδιωτικό αεροσκάφος. Είναι πάντα καλύτερο να ελέγχετε εκ των προτέρων για να αποφύγετε τυχόν σύγχυση πριν ξεκινήσετε να ταξιδεύετε.

Συμβουλές για ταξίδι με κατοικίδιο σε αεροσκάφος:

  • Ενημερωμένοι εμβολιασμοί και τελωνειακά έγγραφα. Μιλήστε με την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τζετ και μάθετε για τις απαιτήσεις για τον προορισμό. Ορισμένα μέρη έχουν αυστηρούς περιορισμούς καραντίνας.
  • Λουρί για ταξίδια. Πολλά αεροπλάνα απαιτούν το κατοικίδιό σας να παραμένει σε λουρί ανά πάσα στιγμή όταν το αεροσκάφος βρίσκεται στο έδαφος. Βεβαιωθείτε ότι έχετε λουριά κατάλληλα για το βάρος.
  • Μεταφορείς κατοικίδιων. Μικρά σκυλιά και γάτες ταξιδεύουν με ασφάλεια σε έναν μεταφορέα. Το ζωάκι μπορεί να στερεωθεί σε ζώνη ασφαλείας κατά την απογείωση και την προσγείωση.
  • Ζητήστε εκπτώσεις εκ των προτέρων. Μπορείτε να ζητήσετε από τον ιδιωτικό σας αερομεταφορέα να κανονίσει να προσφέρει λιχουδιές ή τροφές για κατοικίδια για την εξυπηρέτησή σας ή να συσκευάσετε μόνοι σας.

Διαβάστε περισσότερα στο airbusinessinternational.gr

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα