Ρεκόρ! Ισορρόπησε 1.512 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο κομμάτι

Ένα παιχνίδι Jenga απαιτεί γερά νεύρα και υπομονή και ο Kelvin, γνωστός ως Menga Man, προφανώς τα έχει και τα δύο.

Ο Kelvin kατάφερε να σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ ισορροπώντας 1.512 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο κομμάτι.

Ο Kevin, ή αλλιώς Menga Man, δημιουργεί πύργους Jenga όλων των σχημάτων και μεγεθών, που ισορροπούν με ακρίβεια σε ένα μόνο κομμάτι και έπειτα τα φωτογραφίζει. Η ιδιοφυΐα στο Jenga κατάφερε ακόμη και να σπάσει το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ, που είχε κάνει πριν από λίγους μήνες.

Ο Kelvin έσπασε το το παγκόσμιο ρεκόρ τον Φεβρουάριο του 2021, όταν στοίβαξε 1.150 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο μπλοκ. Ωστόσο, ξεπέρασε το δικό του επίτευγμα μόλις τρεις μήνες αργότερα τον Μάιο, όταν κατάφερε να φτιάξει μια επική σύνθεση σε σχήμα βελανιδιού με 1.512 κομμάτια.Δημοσίευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο, που δείχνει πώς τοποθέτησε προσεκτικά κάθε μπλοκ στη θέση του, ένα προς ένα. Αποκαλύπτει επίσης τη στιγμή, που η δομή καταρρέει στο τραπέζι, με τον Kelvin να απαθανατίζει τη σκηνή.

«Παίρνω ικανοποίηση από το να κάνω κάτι που προηγουμένως νόμιζα ότι ήταν αδύνατο. Νόμιζα ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ισορροπήσει κάποιος περισσότερα από 1.000 κομμάτια Jenga πάνω σε ένα μόνο. Φανταστείτε τον ενθουσιασμό μου όταν αποδείχθηκε ότι έκανα λάθος», λέει ο Kelvin.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα»

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το παραμύθι «Η παράξενη παρέα του Ορφέα» μετά από κλήρωση!!! Το BESTNEWS, ο Εκδοτικός Οίκος Α.Α. ΛΙΒΑΝΗ και ο συγγραφέας Βασίλης Κάργας, κάνουν δώρο σε έναν τυχερό ένα αντίτυπο του υπέροχου βιβλίου!


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα