Ριζική ανακαίνιση με φως, χρώματα και αισιοδοξία στο 4ο Δημοτικό Άνω Λιοσίων – Δήμος Φυλής

Ένα, εντελώς, καινούριο σχολείο, γεμάτο χρώματα και αισιοδοξία, αντίκρισαν οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων την πρώτη ημέρα της επιστροφής τους για τη νέα σχολική χρονιά, ύστερα από την πλήρη ανακαίνιση που έκανε η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Φυλής.


Οι επισκευές πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε όλα τα επίπεδα, όπως και οι ελαιοχρωματισμοί στις εξωτερικές επιφάνειες του Σχολείου, τα κλιμακοστάσια, τους κοινόχρηστους χώρους, τα κάγκελα περίφραξης, τις μπασκέτες και όλες τις μεταλλικές επιφάνειες. Με όμορφα και χαρούμενα χρώματα βάφτηκαν ακόμα και τα σκαλοπάτια στον εσωτερικό χώρο του σχολείου.

Ταυτόχρονα, έγινε αντικατάσταση του ξύλινου φράχτη στον προαύλιο χώρο, με φράχτη τύπου DECK, αντικατάσταση της εξωτερικής σιδερένιας πόρτας με νέα βαρέος τύπου,  επένδυση με πλακίδια τύπου πέτρας στις εξωτερικές βρύσες, ενώ τοποθετήθηκε κλιματιστικό και ένα μεγάλο φωτοτυπικό μηχάνημα για τις ανάγκες των δασκάλων.

Την ικανοποίησή του για το όμορφο αποτέλεσμα και την ποιοτική εργασία από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή, που αντανακλά και στον τρόπο που τα παιδιά αντιμετωπίζουν το σχολείο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φυλής Γιάννης Κρεμύδας δήλωσε:

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε στο σύνολό της την εικόνα του σχολείου, ώστε παιδιά και δάσκαλοι να βρεθούν σε ένα όμορφο, φωτεινό και ασφαλές περιβάλλον. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς όταν μπορούμε να βλέπουμε τα πρόσωπα των παιδιών μας χαρούμενα και γελαστά και είναι υποχρέωσή μας να το προσπαθούμε με ότι μέσο διαθέτουμε. Είμαστε πάντα δίπλα σε μαθητές, δασκάλους και γονείς, προετοιμασμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους».


Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα