Ροζ φαναράκια φώτισαν τον ουρανό του Ασπρόπυργου | Δήμος Ασπροπύργου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών «Κροκωνίς», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, 25η Οκτωβρίου, έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την ημέρα , στέλνοντας ένα ροζ φαναράκι στον ουρανό.

Η συμμετοχή στη δράση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού πάνω από  2.000 χιλιάδες φαναράκια, το απόγευμα της Κυριακής φώτισαν τον ουρανό του Ασπρόπυργου, λαμβάνοντας το εναρκτήριο σύνθημα από την Πλατεία Δημαρχείου και τον Δήμαρχο της πόλης, κ. Νικόλαο Μελετίου. Μαζί του, στη συμβολική αυτή κίνηση βρέθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών «Κροκωνίς», κ. Μαρία Ρηγάτου, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος και Αντώνιος Καραμπούλας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Παντελής Σαββίδης και ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός. Παράλληλα, με ροζ χρώμα φωταγωγήθηκαν, το Δημαρχείο, το Ρολόι- σύμβολο της πόλης και το κτίριο της Αλωνίστρας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης Κατά του Καρκίνου του Μαστού, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου δήλωσε:  

«Σήμερα, τιμάμε όλους τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη δική τους μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, ο οποίος αποτελεί τη συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες παγκοσμίως. Με σύμμαχο τις σύγχρονες ιατρικές μεθόδους, τον τακτικό έλεγχο και την έγκαιρη διάγνωση, η εν λόγω νόσος μπορεί να αντιμετωπιστεί και να θεραπευτεί.  Ο Δήμος μας, κάθε χρόνο προωθεί δράσεις ενημέρωσης και πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού, πραγματοποιώντας τόσο ενημερωτικές διαλέξεις με καταξιωμένους επιστήμονες όσο και μαστογραφίες στις οικονομικά ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες. Δεν πρέπει λοιπόν, να αμελούμε την Υγεία μας γιατί η Πρόληψη Σώζει Ζωές».



Πηγή

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα