Ρωσία: Aρκούδα χαλαρώνει κάνοντας μπάνιο σε μπανιέρα

Το γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο που δείχνει μια αρκούδα να απολαμβάνει το μπάνιο της μέσα σε μια μπανιέρα, στη Ρωσία. 

Ο Μπαλού, μία αξιολάτρευτη καφέ αρκούδα πήρε το χαλαρωτικό μπανάκι της ακριβώς όπως οι άνθρωποι. Ζει σε άσυλο άγριας ζωής στο Σαρατόφ της Ρωσίας που έχει δημιουργήσει ο Ρουσλάν Τσιβλίβ και μόλις καταλαβαίνει πως η μπανιέρα του είναι γεμάτη νερό μπαίνει κατευθείαν μέσα. Ξαπλώνει στην πλάτη του και ανάσκελα απολαμβάνει τα ροδοπέταλα που του δίνουν.Έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής του σε ζωολογικό κήπο του Σαρατόφ που όμως έκλεισε λόγω της πανδημίας και των οικονομικών προβλημάτων. Ο Ρουσλάν τον αγόρασε και από τότε του προσφέρει καθημερινά ένα άκρως απολαυστικό μπάνιο.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο παρακάτω:

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα υπέροχο χειροποίητο κολιέ καρδιά με χάντρες miyuki!

Photo of Κατερίνα Ματέρη

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα