Ρώσοι πιλότοι βρήκαν ορφανό αρκουδάκι στο δάσος και το υιοθέτησαν

Ρώσοι πιλότοι πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρήκαν ολομόναχο, χωρίς τη μαμά του, στην περιοχή ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στην περιφέρεια του Τβερ.

Οι πιλότοι ενός αεροδρομίου πήραν υπό την προστασία τους ένα μωρό αρκουδάκι που βρέθηκε ορφανό στην περιοχή. Το ονόμασαν Μανσούρ και πλέον, εδώ και πέντε χρόνια ζει μαζί τους.

Την άνοιξη του 2016, ένα μωρό αρκουδάκι βρέθηκε να περιφέρεται στον αεροδιάδρομο ενός ιδιωτικού αεροδρομίου στην περιοχή του Τβερ, από κάποιους πιλότους που αναπαλαίωναν vintage αεροσκάφη.

Το καφέ αρκουδάκι είχε μείνει ορφανό σχεδόν αμέσως μετά τη γέννησή του. Οι πιλότοι το τάισαν και το φρόντισαν όμως δεν μπορούσαν να το απελευθερώσουν πίσω στο δάσος γιατί δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει μόνο του στη φύση.

Ο αρκούδος συνήθισε γρήγορα τον χώρο: ξυπνούσε και αποκοιμιόταν με τον ήχο των αεροπλάνων που απογειώνονταν, ανέβαινε τις σκάλες μέσα στα αεροπλάνα και έγινε φίλος με τη γάτα και τον σκύλο που ζούσαν εκεί.

Δημιουργήθηκε ένας μεγάλος ειδικός περιφραγμένος χώρος για αυτόν με δωρεές που ήρθαν από όλο τον κόσμο: το Χονγκ Κονγκ, τον Καναδά, την Ελβετία, ακόμη και την Αυστραλία.

Επιπλέον έχει στη διάθεσή του περίπου 5.000 τετραγωνικά μέτρα περιοχής για να κάνει βόλτες και μία μεγάλη ανθρώπινη οικογένεια.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το βιβλίο «Το τελευταίο Φως» – Ιφιγένεια Τέκου

Το BESTNEWS προσφέρει μετά από κλήρωση, σε έναν τυχερό αναγνώστη, ένα αντίτυπο του βιβλίου «Το τελευταίο Φως» της Ιφιγένειας Τέκου.


Πηγή
Author: Κατερίνα Ματέρη

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Related Articles

Ακολουθήστε μας

2,056FansLike
40FollowersFollow
spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Νέα